2789
عنوان

دوست صمیمیم.....

120 بازدید | 8 پست

سلام خانما لطفا قضاوت نکنین نمیدونم برام عجیب گفتم ایتجا بگم نظر دوستان رو بدونم ممنون میشم بدون بی احترامی دعوا هرکی نظری داره بگه...دوستم ی عشق قدیمی داره من خبر داشتم ولی بهم نرسیدن ودادنش ب یکی والان ی بچه داره ولی همیشه ب اون ک عاشقش بود پیام میدادن فقط اون شهری دیگس کلا...وچندبار شوهرش فهمیده ک پیام میدن ینی ارتباط دارن وفقطم درحد پیامه انگار...وشوهرش چندبار قهر کرده باهاش گف و گفته اگه اون میخای برو ولی شوهرش خیلیم دوستمد دوس داره ومیخادش دوباره چندروز پیش باز مث اینکه فهمیده پیام دادن وشوهرش باهاش قهر کرده وجاش جدا کرده

اوع...چ برخورد قاطعی١:

خوب وقتی دوسش نداره,آقا شعورش برسه طلاقش بده

چرا یه نفرو ب زور و بدون دلخوشی نگه میداره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوع...چ برخورد قاطعی١: خوب وقتی دوسش نداره,آقا شعورش برسه طلاقش بده چرا یه نفرو ب زور و بدون دلخوش ...

خود دوستم بخاطر خانوادش وابروش طلاق نمیگیره وکلا انگار نمیدونه میخاد چیکار کنه میگه دوس ندارم بچم بچه طلاق شه خیلی حساس رو بچش

دوستت مشکل داره بنظرم الان دیگه داره با یکی دیگه زندگی میکنه اگه دوسش نداشت چرا بچه اورد؟؟  د ...

منم گفتمش برو مشاور...اون پسرم واقعا دوسش داره پیاماشون دیدم ومیگه بهش جداشو ازدواج کنیم

منم گفتمش برو مشاور...اون پسرم واقعا دوسش داره پیاماشون دیدم ومیگه بهش جداشو ازدواج کنیم

یکی از آشناهای ماهم اینجوری بود

یکی ‌میخواست ولی با یکی دیگه ازدواج کرد

بعد از چند سال طلاق گرفت و رفت با همونی ک دوسش داشت ازدواج کرد

حالا مث سگ پشیمونه

میگه خیلی اشتباه کردم چون تا اومدیم زیر یه سقف همه چیز عوض شد