2777
2789

من با چ ذوق و شوقی .بعد ۲ سال ک این آقا خواستگار 

الان فهمیدم قبلا جونش می‌رفته برا ی دختره 

ک عشق بچگیش

از فامیلاشون 

ک حتی من و موارد دیگ ب اون ترجیح میداد 

بعد ک راست راستکی بعد ۲ سال کات 

میره دختره همین عشقش میره با ی مرد زن طلاق ه و با  ی بچه 

دیگ باورش میشه 

میاد سمت من 

حس میکنم ک خیلی بی ارزشم 

متی ک اولین حس هامو و علاقه و حرف زدم گذاشتم ک برا این باشه اقاا قبلا کجا ها بوده 

اینم 

امروز همش تو دانشگاه ب خونه گریه کردم 

ب این شانس بختم  

خدایا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامرد بی معرفت 

الان حس میکنم نکنه هنوز ب اون فک میکنه. چون خیلی محکم بودت رابطه 

کل طایفه می دونستن 

و من نکنه صرفا برا رو کم کنی 

همه اون ابراز علاقه دوست داشتن 

همه الکیه 

دیگ‌بدم‌میاد ک حتی بهم دست بزنه 

اره میفهمم عزیزم 😔

نامرد بی معرفت 

الان حس میکنم نکنه هنوز ب اون فک میکنه. چون خیلی محکم بودت رابطه 

کل طایفه می دونستن 

و من نکنه صرفا برا رو کم کنی 

همه اون ابراز علاقه دوست داشتن 

همه الکیه 

دیگ‌بدم‌میاد ک حتی بهم دست بزنه

نامرد بی معرفت  الان حس میکنم نکنه هنوز ب اون فک میکنه. چون خیلی محکم بودت رابطه  ...

عزیزم آروم باش انقد ب خودت فشار نیار 😔

همسر یه بخش از زندگیه ، همه ی زندگی نیست به فکر خودت آرزوهات و رسیدن ب اهدافت باش

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
خیلی متی ک تل حالا خودم پاک نگه داشتم  من حتی تو چت با کسی نبودم 😭😭💔💔این حق منه

اصلا دنیای ناعدالتی شده ، هر چی نگاه می کنم هر کی بیشتر حقه بازی کرده و درستکار نبوده انگار به چشم مردم بزرگتره و بیشتر به چشم میاد

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
اصلا دنیای ناعدالتی شده ، هر چی نگاه می کنم هر کی بیشتر حقه بازی کرده و درستکار نبوده انگار به چشم م ...

واقعا چقدر گفتن و این سر بزیر ک آقا و چشم پاکه و ساده هست بچه سالمه 

اینم ک شکست عشقی

اونم ک چ عشقی 

ک من بی خبر 

من گرفته ک انتقام بگیره 

نامرد 

واقعا چقدر گفتن و این سر بزیر ک آقا و چشم پاکه و ساده هست بچه سالمه  اینم ک شکست عشقی اونم ک ...

عزیزم 😔

عزیزم 😔

اونم بع ۲ سال 

بچه همسایه مون بود نامرد 

الان کل طایفه میدونن این ماجرا رو 

من پیش خودم گفتن 

من بروز ندادم 

ولی خب دیوونه شدم 

حق من این نبود 

من فک میکردم اینم مث من پاک و ساده 

من از این زورم میاد ک گفت من پاک و ساده ام 

منی ک حتی تو چت نبودم با کسی 

این حقمه

اونم بع ۲ سال  بچه همسایه مون بود نامرد  الان کل طایفه میدونن این ماجرا رو  من پیش ...

اره عزیزم این حقت نبوده ، باید بهت میگفت که قبلا عاشق کسی بوده ، هر آدمی احترام و شخصیت خودشو داره نباید بعنوان ابزاری برای فراموش کردن یه ادم دیگه ازت استفاده میکرد 

ولی حالا بیا خوشبین باش ، شاید الان عاشق توئه ، یه کار کن اونو فراموش کنه ، موقعیتای سختی ک برای ادم تو زندگی پیش میاد یه پیغام دارن ، میخان قویت کنن میخان تراشیده و صیقلی ات کنن قوی باش ، در جا نزن ، خودت چی ؟ دوسش داری ؟