بچه ها منظ۷سال پیش رفتم دانشگاه دوترم خوندم ولی رشتمو دوست نداشتم انصراف دادم نرفتم دیگه شوهرم دوساله گیر داده برو دانشگاه رشته قبلی رو بخون آینده شغلی داره ولی من خودم روانشناسی دوست دارم دیگه من باردار شدم و اینا نشد برم میخاستم ورودی مهر ماه برم بدون کنکور شرایطش نشد گفتم ورودی بهمن میرم الان امشب فهمیدم جاریم میره همون دانشگاه روانشناسی میخونه اعصابم ریخت بهم میگم الان من برم نگه حسادت کرده مثل من رفته رشته ی منو بخونه
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟