2789
عنوان

کنکوریم

169 بازدید | 26 پست

دارم روانی میشم هر چی می خونم تموم نمیشه. ۱۰۰ بار باید بخونم تا یاد بگیرم دارم دیوونه میشم 

خیلی فشار رومه 

مامانمم فقط نقل به جون من می‌زنه جیگر منو خورده عوض اینکه آرامش بهم بده کمکم بکنه فقط به فکر خودشه اصلا من براش اهمیت ندارم 

یه جارو برقی کشید ..........‌‌‌‌‌...

تازه من خودم می خواستم بکشم 

گفت برا عزیز غذا ببر با خودم گفتم هر وقت برگشتم میکشم برگشتم کشیده بود .

منم همین اوضاع دارم ولی من پشت کنکوریم صب زود بلند شدم تا آرومه بخونم ساعت 8 مامانم اومده میگه چایی دم بده هرچی میگم میخوام بخونم میگه به این ده دیقه چیزی نمیشی 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین اوضاع دارم ولی من پشت کنکوریم صب زود بلند شدم تا آرومه بخونم ساعت 8 مامانم اومده میگه چایی ...

والا من می خواستم بخونم گفت حالو جمع کن کردم 

دوباره گفت برو خرید کن رفتم 

دوباره گفت غذا ببر برا عزیز بردم 

اومدم خونه میگه چرا جارو نکشیدی

نه نمی کنی بقیه هم کلاسی هام مامانشون دارن خودشون می کشن برا بچه هاشون که بچم امسال کنکور داره

من امسال پشت موندم 

دیگه مث قبل بهم اهمیت نمیدن 

مامان منم بهم میگه پاشو کار کن یکم

هر چی رو میگم دوست دارم میگه وقتی رفتی دانشگاه برات میخرم 

ابجیم بهم میگه اگه قبول شدی که خوبه 

و...

والا من می خواستم بخونم گفت حالو جمع کن کردم  دوباره گفت برو خرید کن رفتم  دوباره گفت غذ ...

بهترین راه اینه بری کتابخونه درکت میکنم مامان من صب تا شب غر میزنه ک من تو خونه کار نمیکنم 

دعوا راه می ندازه اعصاب منو بهم میریزه

تنها راهش اینه جوابش ندی اصا ی لحظه عصبی میشن اگه جوابش ندی فروکش میکنه جوابش که هعی بدی ادامه دار میشه ارامشت بهم میریزه من الان کمتر جوابش میدم دعواهامون خیلی کمتر شده ولی خب این نق زدنه همیشه هس دیگه باید عادت کنیم 

با همون نق زدناشون دوس داشتنین

کتاب خونه تا ۷ بیشتر باز نیست  منم تا ۲ مدرسه ام

بشین با مامانت حرف بزن بگو امسال برا من سال مهمیه یکم منو درک کن التماس کن منم پارسال کلی با مامانم حرف زدم تا کمتر صدام بزنه