2777
2789
عنوان

سلام مهربونا..

42 بازدید | 7 پست

سلام من خواننده خاموش نی نی سایت هستم که از سال 97 تلاش کردم واسه عضویت و پست گذاشتن هر دفعه مینوشت کاربریت معلق یا شمارت قبلا ثبت شده خلاصه که امشب موفق شدم در کمال ناباوری عضو بشم.خوشحالم در جمعتون هستم 😍 یه خواهش خواهرانه داشتم لطفااا برای حال دلم، آرامشم دعا کنید خیلی مهتاج دعاهاتون هستم و حدود یک ده روز هست که منتظر یه تماس  هستن دعا کنید زنگ بزنه ممنونم

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله که زنگ زده باشه هموطن گرامی   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
🤷🤦🙍😭😭😭

چیشده بزرگوار ؟ زنگ نزد خبر خوب بهت نرسید

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
ن

پس به حکمت خداوند ایمان داشته باش