2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست
اره بابااااا:| انسانی خیلییی راحته رتبه اوردنش اعتماد بنفستو بیار بالا عربیی ک ضریبشم بالاست رو خیل ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ...الان فرهنگیانی یا چی میخونی؟

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقتصاد و روان رو فقط کتاب هفته اخر خوندم تستم نزدم ریاضی یسری تست زدم ولی خب ریاضی ۱۴۰۰ خیلی سخت تر ...

قبول شدی ؟؟؟

اگهـ یهـ روز میخواستـمت ، بزار بهـ حساب بچگیمـ (: 🤍.         کاربری تپلی _۸۳ و ببعی _کوشولو
چقدر قشنگ💖🥺دست راستت به سرم دعام کن

عزیز دلم من مطمئنم قبولی اگر خودت باور داشته باشی موفق باشی چشم حتما دهات میکنم چله زیارت عاشورا هم خیلی خوبه آروم میکرد منو 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
فقه و حقوق

موفق ترین باشی گل

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
عزیز دلم من مطمئنم قبولی اگر خودت باور داشته باشی موفق باشی چشم حتما دهات میکنم چله زیارت عاشورا هم ...

من امسال تو کنکورم سه بار چله زیارت عاشورا برداشتم🥺خیلی قشنگه

بعضی ادما برای یه رسالتی به دنیا اومدن اگه فکر می‌کنی پزشکی هدف اولو اخرته و حسرتش به دلت می‌مونه بر ...

خیلی حرفات به دلم نشست واقعا از عمق وجودم میخامش . تلاش میکنم امیدوارم خدا کمکم کنه بهش برسم.💕 خداروشکر محرومیت برداشته شده ینی میتونم کنکور بدم بدون اینکه از فرهنگیان انصراف بدم راستی تو هدفت چیه؟

بعضی ادما برای یه رسالتی به دنیا اومدن اگه فکر می‌کنی پزشکی هدف اولو اخرته و حسرتش به دلت می‌مونه بر ...

شاید باورت نشه ولی موقعی که کنکور دادم همینجور فا.ل گرفتم اون موقع نمی‌دونستم که فرهنگیان درمیام. بهم گفت برات دو شغل میبینم ینی در آینده دوشغله ای هروقت بهش فکر میکنم مور مور میشم 

خیلی حرفات به دلم نشست واقعا از عمق وجودم میخامش . تلاش میکنم امیدوارم خدا کمکم کنه بهش برسم.💕 خدار ...

عزیزم 🥺🥺💚

با این اراده ای که ازت می بینم مطمعنم قبول میشی گلی🌱💚

من رشتم انسانیه و هدفم حقوق👩🏻‍⚖️♥️

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
شاید باورت نشه ولی موقعی که کنکور دادم همینجور فا.ل گرفتم اون موقع نمی‌دونستم که فرهنگیان درمیام. به ...

برگ هایم😐🍂

چجوریییییی فا.ل گرفتی 😳😳😳😳😲

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
ای جانم عزیزدلم موفق باشی💕💕

مرررسی🥺🌱