2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست
من هر ماه ا مجازی با ی نفر دوست میشدم میگفتم باهم بخونیم ولی وقتی میدیدم اون بیشتر خونده و من بخاطر ...

پس برنامه چی حداقل اگه برنامه ای نوشتی میشه به منم بدی😔

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
واقعا آنقدر فرهنگیانو دوست داری ؟ چرا؟

عاشق بچه هام عاشق محیط مدرسه ام واقعا علاقه دارم نمیدونم دلیلشو ولی حالمو معلمی خوب میکنه🥺

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا آنقدر فرهنگیانو دوست داری ؟ چرا؟

مثل شما که پزشکی دوست داری هر کس یه علاقه ای داره به هر حال🤧

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
جدی میگی گلی؟ میشه بگی چطوری میخوندی؟ ب نظرت من تا دی میتونم رتبه ی خوب بیارم؟ هدفم کنکور دی هستش .. ...

اقتصاد و روان رو فقط کتاب هفته اخر خوندم تستم نزدم

ریاضی یسری تست زدم ولی خب ریاضی ۱۴۰۰ خیلی سخت تر از سطح کتابم بود درصدمم پایین شد ولی خب کلا ریاضی مهم نیس زیاد تو انسانی

دوازدهم رو چون یسال مونده بودم میخواستم دیپلم انسانی هم بگیرم دوازدهم رو فقط برای نهاییا خوندم 

این وزنا اینا چیه توی علوم فنونتون😅 اونارو حذف کردم کلا روی آرایه و قرابت اینا مانور دادم

تنها درسی ک مثل ادم دهم و دوازدهمو کامل تست زدم دینی بود:| ک درصدم شد ۸۰ 

البته عمومیا حذفه برای این کنکور درسته؟

عربیم فقط کتاب تازه یازدهمو نخوندم:| ولی لغات همش

دیگههه جونم برات بگه جغرافی تاریخم همون برا دوازدهمو ک خوندم اوکی بود

جامعم دهم دوازدهم بخونی حله

فلسفه منطقم زیاد جالب نزدم کلا راضی نبودم با اینکه فکر میکردم از همه درسا بهتر بلدمش 

پس برنامه چی حداقل اگه برنامه ای نوشتی میشه به منم بدی😔

باشه عزیزم برنامه رو اوکیه نظر خودم اینه ک با برنامه قلم چی یا گزینه دو پیش بریم نظر تو چیه؟

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
باشه عزیزم برنامه رو اوکیه نظر خودم اینه ک با برنامه قلم چی یا گزینه دو پیش بریم نظر تو چیه؟

ممنون 😍😍😍

باشه موافقم من خودمم میخام با کانون برنامم پیش ببرم ولی بلد نیستم😐

اقتصاد و روان رو فقط کتاب هفته اخر خوندم تستم نزدم ریاضی یسری تست زدم ولی خب ریاضی ۱۴۰۰ خیلی سخت تر ...

الان آره عمومی ها حذف شده قانونش عوض شده ب نظرت میشه تو لین مدت زیر ۲ هزار بیارم ؟

چرا نتونی چرا اون یه رتبه خوب تو نباشی چرا از الان این روحیه رو داری من ازدواج کرده بودم ولی ه ...

چقدر قشنگ💖🥺دست راستت به سرم دعام کن

اره واقعا من الان فهمیدم هرکسی باید تو رشته مورد علاقش تحصیل کنه ولاغیررررررر

بعضی ادما برای یه رسالتی به دنیا اومدن اگه فکر می‌کنی پزشکی هدف اولو اخرته و حسرتش به دلت می‌مونه برو دنبالش براش تلاش کن حتی اگه به خاطرش فرهنگیان رو از دست دادی مهم دل خودته💚🌱

ممنون 😍😍😍 باشه موافقم من خودمم میخام با کانون برنامم پیش ببرم ولی بلد نیستم😐

کانون آره بهتره یکم فشرده اس ولی میشه رسوند اگه تلاش کنی

الان آره عمومی ها حذف شده قانونش عوض شده ب نظرت میشه تو لین مدت زیر ۲ هزار بیارم ؟

اره بابااااا:| انسانی خیلییی راحته رتبه اوردنش اعتماد بنفستو بیار بالا

عربیی ک ضریبشم بالاست رو خیلی میشه بالا زد

اقتصاد روان اینام راحت جمع میشن

کلا روونه:)

هعی من چی بگم آخه 

من مشاور دارم میگه روزی ۸ ساعت نمیدونم چه کنم 

منم هدفم فرهنگیانه 

امروز اومدن جا امید واری ترس انداختن تو وجودمون الان همش استرس اینو دارم قبول نشم 💔

اگهـ یهـ روز میخواستـمت ، بزار بهـ حساب بچگیمـ (: 🤍.         کاربری تپلی _۸۳ و ببعی _کوشولو