2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست

دوستان از سهمیه میشه برای هر دو کنکور استفاده کرد ؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
میای با من بخونی من فقط میخام یه نفر باشه باهم بخونیم بخدا خیلی سردرگمم برنامه درست ندارم میتونی یه ...

من امسال خیلی ضربه از این کار خوردم.اصلا این کارو نکن ک بخوای با کسی بخونی واقعا اشتباهه ضربه میزنه کلا

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من رشتم تجربی بود و یهو سوییچ زدم روی انسانی خود خودم بودم بدون مشاور و معلم. دوسه تا کتابم بی ...

چه رشته ای قبول شدین🥺♥️

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
من امسال خیلی ضربه از این کار خوردم.اصلا این کارو نکن ک بخوای با کسی بخونی واقعا اشتباهه ضربه میزنه ...

چرااا😔

عزیزم من رشتم تجربی بود و یهو سوییچ زدم روی انسانی خود خودم بودم بدون مشاور و معلم. دوسه تا کتابم بی ...

جدی میگی گلی؟ میشه بگی چطوری میخوندی؟ ب نظرت من تا دی میتونم رتبه ی خوب بیارم؟ هدفم کنکور دی هستش ...میشه راهنماییم کنی؟

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

راستی تهران هستم و سهمیه منطقه یک

نمیدونم شما سهمیه منطقه چندی ولی خب سخت ترینش برا رتبه اوردن همین منطقه یکه

چرااا😔

من هر ماه ا مجازی با ی نفر دوست میشدم میگفتم باهم بخونیم ولی وقتی میدیدم اون بیشتر خونده و من بخاطر متاهلی نتونستم،اعصابم خورد میشد.روش مطالعه ی اون با من فرق داشت.من تو ی ساعت چند تا درسو میخوندم اون کند بود و مشکلاتی از این قبیل پیش میومد...حیفه خودت بخون فقط...با کسی خوندن اشتباه محضه

من خودم فقه و حقوق دوست داشتم اونو دارم میخونم:)

موفق باشی عریزم منم هدفم حقوقع♥️

من انسانیم از استان زنجان...استان ما خیلی رتبه ی خوب میخواد...اعصابم خیلی خورده حس میکنم نمیتونم اون ...

چرا نتونی چرا اون یه رتبه خوب تو نباشی چرا از الان این روحیه رو داری من ازدواج کرده بودم ولی هیچوقت نگفتم به خودم تو نمیتونی همیشه میگفتم تو جز اون نفراتی هستی که فرهنگیان قبول میشی توصیه من واقعا این که مستمر بخون یعنی هر روز بخون یعنی نباشه یه روز ۱۰ ساعت بخونی یه روز نخونی واقعا این سمه من مدرسه بودم روزی ۸ ساعت و روزایی که مدرسه نبودم ۱۰ ساعت میخوندم زندیکای کنکورم ۱۲ ساعت در روز میخوندم بیشتر نمی‌تونستم چون عقد بودم همسرم همش میومد خونمون نمیشد زیاد خوند 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚