2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 101 پست
اوکی عزیزم تا الان خب چی خوندی ؟؟

واسه کنکور امسال یه چیزایی خوندم ولی خب دد حد ۱۰ ددصدم الان...باید دوباره درست و حسابی شروع کنم بخونم

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
کدوم استانی عزیزم؟ چه حسی داری که آرزوی منو داری زندگی میکنی؟ رشتت چیه؟ رتبه ترازتو میگی وای انقدر س ...

ببخشید گلم استانمو نمیتونم بگم بهت چون امکان شناخته شدن دارم  🥺❤️ حس خیلی خوبی دارم ببین پارسال این موقع داشتم دعا دعا میکردم قبول بشم پارسال این موقع ها بود من عقد کردم با این که سال کنکورم بود من تونستم با اون همه سختی پس تو هم میتونی فقط مصاحبه سختی داره که بعدش قبول شدی میتونی با انجام یه سری کار ها قبول بشی نگران نباش من ۱۰ هزار تجربی بودم و ترازم هم ۸۰۰۰ و خورده ای بود 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همین یه فرهنگیان که میگی راحت میشه قبول شی واقعا بعضی استان ها بهترین رتبه ها رو میگیرن بعد مص ...

منظورم این نیست اصلا رشته ی راحتی نیست باید سختی بکشی ولی اون دوستمون خیلی به خودش سخت گرفته بخدا شدنیه ولی باید تلاش کرد تلاشش

حالا خودم روزی یه ساعتم نمیخونم  

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
اره ریسکه واقعا...چون انتخاب رشته مرداد هستش...از ی طرف من اگه دی تراز خوبی بیارم ترکیب میشه با تراز ...

عزیزم چون سهمیه ۵درصد داری میپرسم که شاید اطلاع داشته باشی

(واسه برادرم میپرسم)

دوتا کنکورو میشه از سهمیه استفاده کنی؟یا فقط یکیشون میشه؟

خودتون واسه دی ثبت نام کردید؟

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

لطفا یه فکری هم به حال من بکنید ، من رشتم تجربی به شدت هم تا الان هزینه کردم ولی فقط هزینه ها درس نخوندم تا الان ولی از اول مهر تا الان دارم بکوب میخونم ولی مدرسه اذیت می کنه تا ساعت دو مدرسم بعدشم خستم مدرسه الکی وقتم رو میگیره با اینکه غیر انتفاعی ام ولی دبیرا به جز دو سه تاشون بقیه خوب نیستند وقتم خیلی تلف میشه منم دهم و یازدهم هم دارم بخونم و همیشه حس می کنم هیچ جا قبول نمیشم و اصلا نمی‌رسم تموم کنم 

یعنی چی😕

رتبه رو میاره پایین.روی تراز و درصدا هیچ تاثیری نداره

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
عزیزم چون سهمیه ۵درصد داری میپرسم که شاید اطلاع داشته باشی (واسه برادرم میپرسم) دوتا کنکورو میشه ا ...

بله عزیزم تو یک سال میشه از سهمیه ات برای هر دو تا کنکوری ک میدی استفاده کنی...مثلا انسانی و زبان و هنر باهم و ...

واسه کنکور امسال یه چیزایی خوندم ولی خب دد حد ۱۰ ددصدم الان...باید دوباره درست و حسابی شروع کنم بخون ...

میای با من بخونی من فقط میخام یه نفر باشه باهم بخونیم بخدا خیلی سردرگمم برنامه درست ندارم میتونی یه برنامه بنویسی باهم بخونیم همرو 😔

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
منظورم این نیست اصلا رشته ی راحتی نیست باید سختی بکشی ولی اون دوستمون خیلی به خودش سخت گرفته بخدا شد ...

درسته با تلاش قطعا قبول میشه 🥺❤️ ولی اگر تلاش کنه 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
من واقعا عاشقشم...استان ما رتبه ی زیر سه چهار هزار میخواد چطوری همچین رتبه ای بیارم؟ امسال ی هفته عی ...

عزیزم من رشتم تجربی بود و یهو سوییچ زدم روی انسانی خود خودم بودم بدون مشاور و معلم. دوسه تا کتابم بیشتر تست نداشتم. سه ماه خوندم زیر هزار شدم انسانی چیه اخه ک رتبه نیاری!!!

همین که الان استرس درس خوندن داری خودش یه حس مسئولیت پس بیخیال نیستی 

طبق ازمون قلم چی برو منم مشاور ندارم ولی برای دوران جمع بندی ماه های اخر کنکور مشاور بگیر الان منطقی نیست برای کنکور دی بخونی پس هدفت کنکور تیر باشه فقط بخش اجباری قلم چی بخون و از الان برای ازمون 4اذر بخون و خودت برسون

اینکه بعضیا گفتن گوشی بردار بنظرم تو به اندازه ای عاقل و بالغ هستی که بتونی رو خودت کار کنی و خودت کنترل کنی سمت گوشی نری 

میتونی بزاریش تو پذیرایی برای خودت قانون بزار و تایم مشخص کن که مثلا این ساعت میرم پای گوشی چون به هر حال گاهی گوشی لازم 

نیازی به تلنگر نیست به خودت محبت کن مثلا بگو اگه امروز خوب بخونم به خودم یه فیلم جایزه میدم یا میرم بیرون یا پیاده روی یا هر چیزی که حالت خوب میکنه تو حاشیه نمیبرت

موفق باشی😊❤

بله عزیزم تو یک سال میشه از سهمیه ات برای هر دو تا کنکوری ک میدی استفاده کنی...مثلا انسانی و زبان و ...

ممنون عزیزم💙

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
ببخشید گلم استانمو نمیتونم بگم بهت چون امکان شناخته شدن دارم  🥺❤️ حس خیلی خوبی دارم ببین پارسا ...

من انسانیم از استان زنجان...استان ما خیلی رتبه ی خوب میخواد...اعصابم خیلی خورده حس میکنم نمیتونم اون رتبه تراز خوبو ب دست بیارم...روزی چقدر میخوندی؟ اگه توصیه ای داری با جون و دل گوش میدم بهش عزیزم