2777
2789
عنوان

کنکوریم🥲💔

2053 بازدید | 101 پست

باید فرهنگیان قبول شم به هزار و یک دلیل...ولی اراده ندارم یا نمیدونم شاید تنبلم🥲💔

هنو شروع نکردم دست و دلم ب درس نمیره همش تو گوشیم

اگه شما جای من بودین از کجا شروع میکردین چجور میخواندین ؟

یه تلنگر بدین بهم ک بشینم پای درسم ...اگه قبول نشم مطمئنم افسرده میشم داغون میشم😭ولی لعنت بهم ک انقد بیخیالم

فقط به یع تلنگر نیاز دارم💔

بعد یه سوال من شرایط مشاور گرفتن ندارم 

بنظرتون خودم برنامه بریزم یا طبق قلمچی پیش برم؟

قلمچی ک خیلی فشرده اس برنامش سخته برام

خودمم ک برنامه میریزم فقط چند روز اول خوبم بعد کلا نمیخوانم☹💔چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور من از دوازدهما گوشی رو میگیره نگه میداره پیش خودش تا بعد کنکور 

شما هم فکر کنم گوشی رو بزاری کنار بیشتر بخونی 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

منم فرهنگیان هستم 🥺❤️ کمک خواستی در خدمتم

شما چه رشته ای هستی ؟؟؟ من تجربی بودم از آذر شروع کردم جدی خوندم برای فرهنگیان هدفم فرهنگیان بود از اولشم به نظرم طبق قلمچی درسا رو جمع کن چون قلمچی حساب شده هست منطقی برنامه بریز کمالگرا نباش چون ضربه میخوری از من شروع کن کم کم زیاد کن خوندنتو که فشار نیاد ول کنی اینو یادت باشه اگر روزی ۴ ساعت درس بخونی هر روز بخونی بهتر از این که یه روز ۱۰ ساعت بخونی یک روز هیچی نخونی 

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 

من کنکور انسانیم میخام بخونم ولی تا دی نمی‌دونم چه درسایی رو بخونم راهنمایی میکنید چیا بخونم که دست خالی نرم سر جلسه؟؟

هدفم کنکور تیره ولی تا دی میخام یه چیزایی بخونم 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

منم شرایط تو رو دارم+تاپیک اخرم!

متاهلم هستم 

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤