2777
2789

چندوقته باهم سرسنگینیم آخرین بارم دعوامون شد تقصیر من بود ولی خب هنوز باهام‌یکم‌سنگین‌تا‌میکنه‌

بهش‌پیام‌ندادم‌چند‌روزه‌خودش‌این‌چندروز‌ازم‌خبر‌گرفته 

(قبلا از یه دختر که خارج ازکشوره خواستگاری کرده بود‌توی اون مدتی که من بهش‌جواب منفی داده بودم و ردش کرده بودم که بعدش‌بهم زد با دختره و بعداز دوسال اومد خواستگاری)حالادیدم که توی صفحه اینستاش عکس اون دختر بود که فالوش کرده بود

چه دلیلی داره فالوش کرده باشه اینم بگم من تو این مدت اصلا چک نکرده بودمو تازه امروز فهمیدم 

چیکار باید کنم؟یعنی از قبل فالو داشتتش یا تازه فالوش کرده همش دارم فکر و خیال میکنم

دوست‌قشنگم‌لطفابرام‌دعا‌کن‌‌به‌خواستم‌برسم:)
هر چی بوده مث اینکه دنبال اونه کلا ،کات کن فکر خودتم درگیر نکن،چند صباحی زنده ای اونم خوش باش نه تو ...

پس دلیل اینکه اومده خواستگاری من چیه خب!!اگه دوستش داشت چرا با دختره بهم زد اون زمان خودش

وای خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دلیل اینکه اومده خواستگاری من چیه خب!!اگه دوستش داشت چرا با دختره بهم زد اون زمان خودش وای خدا

حیلی فکرت درگیره ،بهش زنگ بزن ،منطقی صحبت کن ،باور کن اینکه باهاش منطقی و اروم صحبت کنی خیلی بهتره ، اگرم تقصیر دعوا با تو بوده یه معذرت خواهی هم کن اونم ادمه بالاخره 

پس دلیل اینکه اومده خواستگاری من چیه خب!!اگه دوستش داشت چرا با دختره بهم زد اون زمان خودش وای خدا

بنظرم قبل از هر چیزی بشین باش صحبت کن بگو چرا اینو هنوز فالو داری 

بعدشم کی گفت اون بهمش زد شاید دختره دیگه نخواستش

حیلی فکرت درگیره ،بهش زنگ بزن ،منطقی صحبت کن ،باور کن اینکه باهاش منطقی و اروم صحبت کنی خیلی بهتره ، ...

کردم ولی هنوز سرده نکه بخاطر دختره است 

نکنه دختره دوباره فیلش یاد هندوستون کرده

نصف خانوما بخاطر غرور الکی از عشقشون گذشتند. بزارش کنار نتیجه شو میبینی💮

اصلا بحث غرور نیست من معذرت خواهی کردم همه کار کردم بعد که دیدم بازم سرده و سرسنگین گفتم پیگیر نشم زیاد تا خودش بیاد بازم 

شما که همجنس خودتو میشناسی چه دلیلی داره اون دختر و هنوز فالو داسته باشه؟