2777
2789
عنوان

تب و لرز

| مشاهده متن کامل بحث + 19449 بازدید | 27 پست
ببرم دکتر دوباره یا همین دستما خیس و استامینوفن بدم

امشبو یه جوری سر کن همین چیزا رو می دن دیگه. استامینوفو می تونی هر چهار ساعتم بدی. اگرم نیومد پایین بینش شربت پروفن استفاده کن. ایشاالله صبح بهتر می شه. پسر من اون هفته اینطور شد بردم دکتر. دوباره امشب تب کرد و گوش درد دوباره بردم دکترر. آنتی بیوتیک داده حالا گیر نمی یاد... دقیقا یک ماه درگیرم. دفعه سوم آنتی بیوتیک گرفتم‌. نوبتی از هم واگیر می کنن تب آبریزش سرفه. یک هفته هم هست مدرسه نرفته... خدا کمکمون کنه....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها که تب میکنن از تلشون هست .توگلوشون چیزی گیر کرده .حتما ببر تو بینیش فوت کنن که خوب شه.. من پسرم پریروز تبش ۴۰ بود هر دارویی دادیم نیومد پایین تا بردیم یه خانومه تلش روگرفت همون لحظه بچم خوب شدخ اروشکر

سلام من فقط آمدم یک نکته بگم و اینکه برا بچه 8ساله استامینوفن 300استفاده کرد شیاف 300، مخصوصا اگر تب بالا باشه من 125برا دختر 6ساله زدم نبش بالا بود دکتر داد زد 125فایده نداره برا تب