گنجیشکه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 197 عنوان تابلو فروشی 129 بازدید | 4 پست خوجلا کسی میدونه کجای تهران تابلو فروشیای شیک زیاد داره؟ 1401/08/12 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مربی_نقاشی_کودک عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 774 چرا سفارش نمیدی برات بکشن ؟ من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
گنجیشکه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 197 چرا سفارش نمیدی برات بکشن ؟ چون هم گرونتره هم اینکه حوصله م نمیکشه صبر کنم تا نقاشیش تموم شه هم اینکه میخوام برم جایی که حداقل چندین طرح ببینم.
مربی_نقاشی_کودک عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 774 چون هم گرونتره هم اینکه حوصله م نمیکشه صبر کنم تا نقاشیش تموم شه هم اینکه میخوام برم جایی که حداقل چ ... به جز بحث زمان قیمت ها فکر نکنم خیلی متفاوت باشه اگه تابلو دکوراتیو خوب بخوای طرح هاشون زیاده و طبق دکوراسیون معمولا ایده میدن و مشتری انتخاب میکنه.حالا این پیشنهاد بود تو اینستاگرام سرچ کنید پیج های هنرمندای زیادی میاد که اینکارو انجام میدن من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
گنجیشکه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 197 به جز بحث زمان قیمت ها فکر نکنم خیلی متفاوت باشه اگه تابلو دکوراتیو خوب بخوای طرح هاشو ... ممنونم عزیزممن دنبال اینم که حضورا تابلوها رو ببینم،با اینستا و نقاشی مخالفم.