2821
2789
عنوان

عیادت مریض

227 بازدید | 13 پست

دوستان یکی از اقواممون عمل قلب باز داشتن بنظرتون برا عیادتش چی ببرم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

نه نرو آشنای ما عمل قلب باز کرد همه رفتن عبادتش چندروز بعدش مرد ،خانوادش هی میگفتن از بس اومدن عیادت چشمش زدن و مریضش کردن،زنگ بزن فقط احوالشو بپرس

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نرو آشنای ما عمل قلب باز کرد همه رفتن عبادتش چندروز بعدش مرد ،خانوادش هی میگفتن از بس اومدن عیادت ...

خدا بیامرزتش

اخه بنده خدا هنوز خودش بیمارستان بستریه ولی از اقوام نزدیکن فردا با همسرم میخوایم بریم پیش خانواده اش.گفتم ببینم چیزی هست که برا این بیمارا خوب باشه ببرم براش ببرن بیمارستان

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عزیزم دوستانه به عنوان کسی که می‌دونه میگم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی گلم

ایشون به تازگی جراحی سختی داشتند که شرایطشون تا یک مدت میطلبه که استراحت کنن.به نظرم بهتره تماس بگیرید و بگید که جویای احوالشون هستید و مشتاق دیدار هستید اما به علت رعایت حال ایشون مدتی بعد عیادت میرید😊

درجه یک نیست نرو و توضیح بده بیماری انفولانزا زیاد شده،انشاالله رو پا شد سر بزنید

اخه درجه یکه .فعلا خودش بیمارستانه میخواستم ب خانواده اش سر بزنم بنظرتون دست خالی زشته برم ؟

خدا بیامرزتش اخه بنده خدا هنوز خودش بیمارستان بستریه ولی از اقوام نزدیکن فردا با همسرم میخوایم بریم ...

ای وای ببخش ،انشالله به سلامتی فکر کردم فامیل دوره ،انشالله که زودتر خوب و سرحال بشه،من فکر کردم میگی بریم یا نریم

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
عزیزم دوستانه به عنوان کسی که می‌دونه میگم امیدوارم از حرفم ناراحت نشی گلم ایشون به تازگی جراحی سخت ...

ن الان خودش بیمارستان بستریه میخوام برم پیش خانواده اشون با خودم فک کردم دست خالی بره زشته یا ن؟

شما درست میگی مرخص شد سعی میکنم نرم 

ای وای ببخش ،انشالله به سلامتی فکر کردم فامیل دوره ،انشالله که زودتر خوب و سرحال بشه،من فکر کردم میگ ...

خیلی ممنون خیلی ادم خوب و شادی بود اصلا فکرشو نمیکردم ی روز حالش اینجوری شه انشالله زود خوب شه برگرده پیش خانواده اش

پیش خانوادشون میوه یا آبمیوه یا کمپوت فکر میکنم مناسبه. ولی خود بیمار یکم با ملاقات اذیت میشه.هروقت ...

بله درسته