2777
2789

اگه شیمی سخته اونوقت ریاضی فیزیکت اوکیه؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من انسانی م.

ولی شاید تونستم کمکت کنم.

شیمی مسئله ست یا حفظیاته ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شیمی سخته اونوقت ریاضی فیزیکت اوکیه؟ 

اونا هم سختن ولی یجوری وقت میزارم میخونم ولی شیمی ۵ دقیقه که میخونم سرم گیج میره فک کنم روش مطالعم اشتباه باشه

سورئالیسم☯️
اونا هم سختن ولی یجوری وقت میزارم میخونم ولی شیمی ۵ دقیقه که میخونم سرم گیج میره فک کنم روش مطالعم ا ...

میتونی حفظیاتش رو از مسائل جدا کنی و روتین هر روز تست مسائل بزنی و رفع اشکال کنی موثر واقعا، 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
هم حفظیاته هم مسئله هم مفهوم

روتین بزار و مرور زیاد داشته باش.

روبیکا داری ؟

https://rubika.ir/azmoon_kheilisabzi

توی کانالشون تدریس ها رو میزاره

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.