2777
2789
عنوان

تور کردن یه پسر اجتماعی

624 بازدید | 17 پست

من ۲۰ سالمه .یه پسر رو ماه‌هاس که میشناسم و ۲۲ سالشه. هم توی محل کار می‌بینمش هم توی دانشگاه ... ولی خیلی خودمو می‌گرفتم و تازه یک ماهه بهش سلام میکنم. البته اون خودش شروع کرد به سلام دادن به من وگرنه من نمیکردم 😅.

این پسره کلا با بقیه به شدت میتونه خوب ارتباط برقرار کنه !!!

ولی من خیلی خجالتی‌م 

اصلا تا حالا چشماش نگاه نکردم 

ولی متوجه شدم اون زیر چشمی نگاه میکنه یا وقتی تلفنم زنگ میخوره ، حواسشو به حرفام جمع میکنه ...

توی اینستا استوری‌های همو میبینیم و همو فالو داریم.

توی محل کارمون دختر خوشگل خیلی زیاده که بهش پا میدن ولی بنظر نمیاد که توی رابطه باشه. 

پسره به شدت خوشتیپ و با شخصیته و خوش‌برخورده و وقتی جایی حضور پیدا کنه ، همه توجه‌هارو به خودش جلب میکنه

قیافه‌ من معمولیه . چطوری بهش نزدیک تر بشم ؟؟؟

یه ماه پیش سر موضوع دانشگاهی پیام دادم بهش و شماره‌ منو هم داره ولی اصلا پیام نمیده ...

من رسمی صحبت میکنم ولی اون این اواخر غیر رسمی ! 

مثلا بهش بگم فلان روز دانشگاه نبودین یا فکر میکنه خیلی پیگیرشم و اویزونم؟ من سر حرفو باز کنم یا صبر کنم خودش بیاد؟ نمیاااد خب اون 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار اونم پی گیرت به نظرم نزدیک نشو زیاد و آویزون نباش 

الان یه عده میان میگن تور کردن چیه من تاپیک زدم پسر مذهبی و خیلی خوشتیپ و خوشگل و خانواده دار چطور تورش کنم اومدن ایراد گرفتن مگه ماهی هست ؟ ولش کن بزار اینجور پسر خوب بمونه...

سعی کن تو هم یکم اجتماعی باشی و خجالتی نباشی حالا با کتاب خوندن و مطالعه و ...

خیلی خوشم نمیاد از پسر اجتماعی 🤣🤣چون فردا با عالم و ادم حرف میزنه تحمل نمتونم بکنم حرفم بزنی میگه ...

😂😂😂منم خیلی حرص میخورم از اینکه با همه میگه و میخنده . از دختر ۵ ساله گرفته تا پیرزن ۵۰ ساله

اصلا پیام نده زنگم نزن نخم نده بزار خودش بیاد جلو

خب اگه نیومد چی ...😢

اخه من خیلی آدم سفت و سختی بنظرم میرسم. نباید یکم نشون بدم که اونطوریا هم نیستم ... ؟ 

خب اگه نیومد چی ...😢 اخه من خیلی آدم سفت و سختی بنظرم میرسم. نباید یکم نشون بدم که اونطوریا هم نیس ...

نه عزیزم شاید حسی نداره اگر داشته باشه به مرور خودش پا پیش میزاره برای صحبت باهاش