2777
2789

😁😂

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

خیلی برام ارزش قائلن کلا 

خیلی دوسم دارن مخصوصا مادرجانا خیلی بهم انرژی مثبت میده هر کاری بخواد بکنه مشورت میگیره 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه هیچوقت منو به چشم عروسشون ندیدن همش میگفتن تو دخترمونیی 🥺

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
رفتار و سیاست خاصی داشتی؟یکم برامون تعریف میکنی

نه رفتار خاصی ندارم

کلا دنبال حاشیه نیستم

با همـــــــــــمه مهربونم اونا رو جزو خانواده خودم میدونم به هیچ عنوان تا حالا بد مادر جانا و خواهرای همسرمو بهش نگفتم ببینمیدونی ک نمیشه بیس سال عروس یه خانواده باشی و همیشه گل و بلبل باشه همون چیزایی رو ک پیش اومده دیگران سوسه اومدن ناراحت شدم اصلا ب روشون نیاوردم فقط همون لحظه بخشیدمشون براشون دعای خیر کردم تو دلم 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خانواده همسر من دختر ندارن یعنی کلا خواهر شوهر ندارم... جاری هام هم اصلا سمتشون نمیرن تحویلشون نمیگیرن اما من از روز اول هم بهشون احترام گذاشتم هم  سعی کردم جای خالی یه دخترو تو خونشون پر کنم.. الان حاضرن برام جونشون هم بدن همه کار برام میکنن خیلی بهم احترام میزارن کلا مث دخترشون میبینن منو

شمام از رفتارتون برام میگی چون من چت وقته دیگه قراره تازه باهاشون برخورد داشته باشم

عزیزم من رفتار خاصی نداشتم 

فقط از من به تو نصحیت هیچوقت مادر همسرتو به چشم مادرشوهرت نبین فکر کن مادر خودته هرجور که با مادرت رفتار میکنی با مادرشوهرتم همونجور رفتار کن هیچوقتم پشت سرش صحبت نکن 

من همیشه همینجور رفتار میکردم ۱۴/۱۵ساله مه ازدواج کردم یک بار بدی ندیدم ازش چون رفتار مادرشوهر ایندت برمیگرده به رفتار خودت🙂

ایشالاا خوشبخت بشیدد🤍🤍

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈
نه رفتار خاصی ندارم کلا دنبال حاشیه نیستم با همـــــــــــمه مهربونم اونا رو جزو خانواده خودم میدو ...

حتما رفتارشون باهات خوب بوده که توم باهاشون خوبی درسته؟یا غیر اینه؟

عزیزم من رفتار خاصی نداشتم  فقط از من به تو نصحیت هیچوقت مادر همسرتو به چشم مادرشوهرت نبین فکر ...

اخه شما فرض کن اخلاقش خوب نباشه اذیت کن باشه بازم مث مادر خودت باید رفتار کنی؟