2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ موضوعی رو نمیذاریم بمونه، برای همه ی مشکلات و اختلاف نظر ها صحبت میکنیم تا حل شه 

خیلی از زن و شوهر ها با تغییر رفتار و ایما و اشاره میخوان به هم چیزی بفهمونن ولی ما اصلا اینطور چیزی نداریم 

اگر ناراحت یا عصبانی یا دلخور هستیم ، مستقیم در موردش حرف میزنیم و مشکل رو حل میکنیم و هر دو مون هم متعهد به این اصل هستیم که اگه ایرادی داریم برطرفش کنیم

به نظرم صحبت کردن و حل مساله کردن مهم ترین اصل برای حفظ صمیمیت در رابطه است 

به جز این چیز های دیگه ای که رابطه رو تقویت میکنه قطعا محبت کردن چه کلامی و چه رفتاری و همدلی کردن و پشت هم بودن در شرایط سخت و تلاش دو طرفه برای حفظ عشق اولیه و قوی تر شدنش هست

کینه ای نبودن شوهرم😶😂😂😂 

اون کلا قهر نمیکنه منم همش میخام قهر کنم اون یکم شل بگیره رابطمون از دست میره

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹

گذشت. فراموش کردن بدی ها، تیکه ها و.... . احترام به خانوادش حتی بیشتر از خودش. درک شرایط مالیش. توجه به خواسته هاش. پختن غذاهای مورد علاقش. مرتب بودن خونه وزندگی. رسیدن ب خودم. سکوت وقت عصبانیتاش. رابطه زناشویی خوب حتی زمانیکه بیحوصلم(تظاهر ب خوب بودن). 

ناگفته نماند که شوهر من عصبیه و کم حوصلس طوری ک با هیچکس صلاح نمیره. 

اما  زندگی خوبی داریم