2777
2789
عنوان

بی میلی به غذا

200 بازدید | 15 پست

چند روزه میلی به غذا خوردن ندارم و وقتی هم بزور میخورم بالا میارم همش دوس دارم میوه بخورم اونم معدم درد میکنه زیاد میخورم .قبلا روزی دو تا متفورمین میخوردم چند روزه کردمش سه تا ممکنه از اون باشه؟ 

شاید بارداری من باردارمو همین بلا اومده سرم

نه نیستم امروز ۱۴ سیکلمه .درحال اقدامم چون تنبلی دارم کلومیفن میخوردم و سه روزه امپول pdhomog میزنم .شایدم از اونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه عزیزم

یه دکتر برو

من خودمم متفورمین در روز یدونه میخوردم و کلومیفن ام یک دوره مصرف کردم

بعد رفتم سونو معجزه وار گفت بارداری 

سینه درد چی داری

یا تکرر اردار ی که شبا بیدارت کنه

منم تنبلی تخمدان داشتم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

میشه عزیزم یه دکتر برو من خودمم متفورمین در روز یدونه میخوردم و کلومیفن ام یک دوره مصرف کردم بعد ...

دکتر میرم دو روز پیش گفت برم سونو بزرگ ترین فولیکولم ۱۲ میلی بود .همیشه ک سونو میرفتم اصلا فولیکول غالب نداشتم .همه فولیکولام پنج میلی بود.ولی این سری یکم بزرگ تر شده بود.دو دوره هست کلومیفن میخورم ماه پیش ک باردار نشدم این ماه هم دکتر سه تا امپول داد گفت بزن .گفت تخمکات ضعیفه ولی امکان بارداری هست.

عزیزم تو با فولیکول چقدی باردار شدی؟

میشه عزیزم یه دکتر برو من خودمم متفورمین در روز یدونه میخوردم و کلومیفن ام یک دوره مصرف کردم بعد ...

سینه درد اینا ندارم .قبل پریود ماه پیشم تکرر ادرار گرفته بودم منی که شبا عمرا از خواب بیدار نمیشدم دسشوییم میگرفت و بیدار میشدم . چن روز وسطا بهتر شده بود بازم یه هفته ده روزه کلا خوابم بهم ریخته نصف شب هی بیدار میشم خوابای چرت و پرت میبینم دسشوییم میگیره همه کوفت و زهرماری میافته به جونم کلافم میکنه😐

من فلیکولام روز چهارده پری ده سیزده بودن حالا فکرشو بکن دیگه خدابرام معجزه کرد بخدا

برا منم یه تخمدانم ۸ یکی ۱۲ من سونو رو دیدم گفتم الان دکتر میگه ماه بعد ولی دکتر گفت نه احتمالش هست بستگی به کیفیت تخمک داره.خوشبحالت من ک دیگه خسته شدم ۱۸ ماهه اقدامم

انشالله با این علائمت این سری بارداری عزیزم منم این طوری بودمو الان هشت هفتمه باردارم ولی با شیاف و ...

انشالله صحیح و سالم نی نیت بیاد بغلت عزیزم😘

شیاف و امپول چرا؟ میگن کسایی که تنبلی دارن احتمال سقطشون زیاده برا همون؟

برا منم یه تخمدانم ۸ یکی ۱۲ من سونو رو دیدم گفتم الان دکتر میگه ماه بعد ولی دکتر گفت نه احتمالش هست ...

عزیزم انشالله این ماه چشات دو خط کیت بارداری رو ببینه و اشک شوق بریزی

منم دقیقا بعد یک سالو شیش ماه اقدام و سر کله زدن با کیس ت و تنبلی باردار شدم

فقط در روز بیست تا دراز نشست ام برو خیلی مفیده من حتی زیاد قرصارم نمیخوردم و گرمیجاتم زیاد بخور خرما بخور ظرف شستنی نزار شکمت خیس بشه با بدنتم مهربون باش بگو من میدونم ک منو خوشحال میکنین خدا بزرگه عزیزم

انشالله صحیح و سالم نی نیت بیاد بغلت عزیزم😘 شیاف و امپول چرا؟ میگن کسایی که تنبلی دارن احتمال سقطش ...

اره عزیزم هر شب شیاف پرژسترون دارم و بک روز در میون یه آمپول از ناف

خدا دلتو شاد کنه این ماه

ولی بیزاری غذا خیلی بده هیچی هیچی نمیتونم بخورم

دکتر گفته حتی دو کیلو میوه ام بر ندارم فقط گفته ب خودم برسم چون احتمال سقط وجود داره 

اره عزیزم هر شب شیاف پرژسترون دارم و بک روز در میون یه آمپول از ناف خدا دلتو شاد کنه این ماه ولی ب ...

انشالله که بسلامتی این نه ماه و بگذرونی عزیزم 😘 قربونت برم انشالله.

اره واقعا گشنمم باشه از ترس اینکه بالا نیارم نمیخورم غذا .فقط میوه میخورم اونم الان معدم داره سوراخ میشه از درد .یکمم آجیل میتونم بخورم ک اونم زیاد بخورم دل درد میشم