2777
2789
عنوان

جای زخم عمیق

612 بازدید | 14 پست

سلام دوستان . من رو دستم دو تا جای زخم عمیق حدودا برای  سه ماه میشه که هست و پاهامم کفش زد تاول زد پاره کردم و پوستشو کندم کبود شده .... جای کبودیش موند قهوه ای شذ تقریبا دکتر پوست برم برطزف میشن جای زخم جای تاول پام ؟؟ تو رو خدا بگین خیالم راحت شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاول پا که خود به خود خوب میشه واسه من خیلی زده همش رفته من کوهنوردی میکردم الان هیچ اثری ازشون نیست ...

عزیزم خود تاول نیست جاش مونده یعنی توشو خالی کردم پوستشو چون کندم جای کبوذیش رو پوست پام مونده الان نزدیک دو سه هفته هنوز نرفته همین جاش منظوزته که میره خود به خود ؟؟؟؟

عزیزم خود تاول نیست جاش مونده یعنی توشو خالی کردم پوستشو چون کندم جای کبوذیش رو پوست پام مونده الان ...

آره 

واسه منم که تاول میزد سوراخ بود کم کم سیاه میشد بعدم خود به خود خوب میشد دیگه دستکاری نکن 

خودش خوب میشه من خییلی زیاد اینجوری شدم الان اصلا جاشون نمونده

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
آره  واسه منم که تاول میزد سوراخ بود کم کم سیاه میشد بعدم خود به خود خوب میشد دیگه دستکاری نکن ...

ولی خیلی نگرانم که پماد نزنم و جاش تا اخر بمونه..... شما که میگی میره امیدوارم بره 

ولی خیلی نگرانم که پماد نزنم و جاش تا اخر بمونه..... شما که میگی میره امیدوارم بره 

دوهفته خیلی تایم کمی هست واسه تاول که جای زخم و کبودیش بره بهش زمان بده کفش تنگ هم نپوش اگه هم میپوشی پشت پا رو یه چسب زخم بزن که اذیت نکنه و زخم نشه 

والا واسه من که رفت یعنی با اون زخمایی که من داشتم هیچ اثری نمونده ازش 

دوهفته خیلی تایم کمی هست واسه تاول که جای زخم و کبودیش بره بهش زمان بده کفش تنگ هم نپوش اگه هم میپوش ...

پشت پام نیست عزیزم . یکی روی گوشت انگشت شصت پامه یکی دیگم دقیقا یه کوچولو زیر پوست ناخن شصستم بد جام زد متاسفانه برای همین میترسم

پشت پام نیست عزیزم . یکی روی گوشت انگشت شصت پامه یکی دیگم دقیقا یه کوچولو زیر پوست ناخن شصستم بد جام ...

نگران نباش به مرور از بین می‌ره 

اگه خیلی نگرانی برو دکتر پوست 

نگران نباش به مرور از بین می‌ره  اگه خیلی نگرانی برو دکتر پوست

حالا یکم پس زمان میدم بهش ببینم چجور میشه ولی برای جای زخمم حتما لیزر جواب میده پس ؟

حالا یکم پس زمان میدم بهش ببینم چجور میشه ولی برای جای زخمم حتما لیزر جواب میده پس ؟

من نرفتم ولی خیلی شنیدم که لیزر جواب داده 

مامانم رو انگشتش دوتا بخیه بود به مرور جاشون سفید شد خیلی مشخص نیست همینم زمان میخواد