2789
عنوان

بیرون رفتن

199 بازدید | 13 پست

نیاز دارم برم بیرون واقعا حالم بده مامانم خونه نیست با پدرم هم جر و بحثم شده روی بیرون رفتن گیر نیست ولی می‌خوام با یه بهونه موجه ای برم حوصله توضیح دادن ندارم نمی‌دونم چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دلیل موجه ایه یه به نظرم بگی یه پیاده روی میرم هوا عوض کنم یا رانندگی در حد نیم یا یه ساعت

مامانم رفت مهمونی شب هم اونجا می‌خوابه جمع خانومانه است گفتم نمیام می‌خوام درس بخونم میترسم اونم بیاد دعوا درست کنه کاش یه کم منو درک میکردن چند روزه فقط بغض دارم 

مامانم رفت مهمونی شب هم اونجا می‌خوابه جمع خانومانه است گفتم نمیام می‌خوام درس بخونم میترسم اونم بیا ...

بهش خبر بدی ایراد داره؟وقتی پدرت اجازه بده نباید دیگه مشکلی پیش بیاد اما اگه فکر میکنی مادرت هم باید در جریان باشه بهش بگو نیاز داری یه هوایی عوض کنی

بغض چرا جونوم؟ بخاطر فشار درساست؟یا جو محیط؟

انگاری همه چیز دست به دست هم داده حالم خوب نباشه شرایط مالی بد اینکه مامانم اینا همش میگن این هزینه رو کردیم برات درس بخون اینکه خودم عقبم تازه شروع کردم به درس خوندن شرایط خانواده کلا همه چی 😔

انگاری همه چیز دست به دست هم داده حالم خوب نباشه شرایط مالی بد اینکه مامانم اینا همش میگن این هزینه ...

اره اره تجربه دارم

اشکال نداره... فقط تو درس خوندن جسور باش

با جسارت درس بخون 

من یه بار با مادرم که خیلی روم حساسه...صحبت کردم رک و اتمام حجت کردم که بهم اعتماد کن خودم درسمو میخونم و نیاز نیست مدام زیر نظرم داشته باشی یا نگران باشی که نمیخونم فقط بهم اعتماد کن(با آرامش باهاش صحبت کردم)