2777
2789

میگن ریجستری نشده اونایی که وارد میشن قاچاقه ریجستری کد ندارن

🤷🏻‍♀️بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست🌿          معرفی میکنم یک عدد مامان دهه هفتادی مهربون و پایه هستم😁🤍.            طرفدار حقوق گووربه ها😂🐈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهر بابا. داداش من ۱۳ داره. چند وقته اپل آیدیش پریده، درگیره.  نمی دونم درست شد یا نه

داداش ات بلد نیست شاید من مک بوک اپل ۶ساله دارم کل خانوادمون اپل داریم راضی هستیم

داداش ات بلد نیست شاید من مک بوک اپل ۶ساله دارم کل خانوادمون اپل داریم راضی هستیم

خب بخر عزیزم چرا میزنی؟

داداشم بلد نیست, مغازه داران بلد نیستن؟ 

داداشمم از آیفون ۴ به بعد مرتب عوض کرده. این دفعه اینجوری شد. برده مغازه درست کنه گفته این چند وقت برای خیلی‌ها این مشکل پیش اومده

من که خریدم الان تقریبا سه هفته اس انقدم نگرانم که حد نداره

همون اگر یکماه بشه گوشی از کار میفته خود موبایلی به ما گفت برا خودم هنوز برنداشتم ریسک نکردم

همون اگر یکماه بشه گوشی از کار میفته خود موبایلی به ما گفت برا خودم هنوز برنداشتم ریسک نکردم

اهوم من گفتم سیم دو رو فعال کنم 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز