2777
2789
عنوان

رژیم و لیفت شکم

468 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من دارم وزن کم میکنم اما یه مسئله ای که هست چون اضافه وزن زیاد داشتم بعد لاغری به احتمال زیاد پوست شکم بمونه 

کسی می دونه باید چیکار کرد 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ابدومینو پلاستی کنی عزیزم، قشنگ پوست شکموچربیاش کم میشه دردم نداره چندکیلوبودی الان چندی؟! ...

عزیزم جاش نمیمونه؟ آخه تو نمونه ها دیدم جای بخیه ها خیلی زیاد معلوم بود ممنون که گفتی عزیزم 

فعلا هنوز در حال رژیمم چهل کیلو اضافه وزن داشتم تا الان ده کیلو کم کردم

پوست افتاده و شل شده ففط فقط با آبدومینوپلاستی حل میشه .دوست من انجام داد واقعا عالی شده.شکمش تخت تخت شده.فقط جای یخیه به صورت خط می مونه که اونم با تاتو کاور کرده

عزیزم جاش نمیمونه؟ آخه تو نمونه ها دیدم جای بخیه ها خیلی زیاد معلوم بود ممنون که گفتی عزیزم  ف ...

جاش که صددرصد میمونه.هدچقدر جراح ماهرتر باشه اون جای بخیه ظریف تره.

ولی میشه بعدش با یه تتوی خوشگل کاورش کنی

بخیه و جاش خیلی بهتر اون شکم شل و بزرگ و اویزون من بود لااقل زیر لباس شلی و بزرگیش معلوموبود ولی الان بخیه معلوم نیس حتی لختم بشم زیر لباس زیره ولی اگر تو ورزش موکد و محکم هستی بکن برا کاهش چربی خوبه ولی جهت افتادگی پوست که رفع بشه تازه ورزش برات مشکل سازم میشه بعد اون پوست بیشتر چربی رو مخت میمونه اگر حجمت زیاده و پول داری و فکر جراحی هستی ورزش گزینه عالی هست ادامه بده به یه ایده ال که رسیدی بعد برا پوست ها برو عمل در غیر اینصورت الان خیلی بهتره تا بعد پوست بشه بیخیال ورزش شو نظر شخصی خودم را گفتم 

عزیزم جاش نمیمونه؟ آخه تو نمونه ها دیدم جای بخیه ها خیلی زیاد معلوم بود ممنون که گفتی عزیزم  ف ...

ببین اگه زایمان کرده باشی ک جای همون بخیه هارو باز میکنن واگرنه با دستگاه بدون برش وبخیه واست انجام میدن

الان بهترین دستگاه ویزر اسمش

چ رژیمی میگیری؟! تو چ مدت 10کیلو کم کردی میشه توضیح بدی عزیزم

ببین اگه زایمان کرده باشی ک جای همون بخیه هارو باز میکنن واگرنه با دستگاه بدون برش وبخیه واست انجام ...

عزیزم ممنونم بابت راهنمایی 🌸

یک ماه قشنگم ولی من معمولا وقتی رژیم میگرم اوایل وزن زیاد کم میکنم البته چون وزنم هم زیاده بخاطر همین می‌تونه باشه 

رژیمی که گرفتم واقعا رژیم خاصی نیست و راستش نمی‌دونم درست هست یا نه برای همین به هیچ عنوان توصیه نمیکنم

من کلا قند شکر روغن سس ماکارانی فست فود و یا تنقلات و چیزایی که باعث اضافه وزن میشه گذاشتم کنار 

شیر و ماست کم چرب استفاده میکنم 

نون هم نون جو و گندم اصفهان میگیرم

اکثر غذاهایی که میخورم بخار پز و کبابی هست و سعی میکنم اگه مثلا برای ناهار مرغ دارم بیشتر مرغ بخورم و بجاش برنجو کم تر بخورم و اینکه میوه و سبزیجات زیاد استفاده میکنم 

شبا معمولا سالاد و یا غذاهای سبک میخورم ( سعی میکنم شام رو ساعت هشت نه بخورم و بعد نه به بعد چیزی نمی‌خورم) 

حتما مولتی ویتامین بنظرم بخور که باعث ریزش موهات یا کمبود ویتامین نشه 

از برنامه کرفس هم میتونی استفاده میکنم قشنگ کالری ها رو گفته 

هر روز ورزش میکنم و پیاده روی دارم 

از یوتیوب یا نت اگه بتونی کلاسهای زومبا رو ببینی و انجام بدی خیلی خوبه واقعا بنظرم و اینکه بیشتر از رژیم بنظر خودم ورزش موثر بوده بابت کم کردن وزنم🌸