2777
2789

یارب نظر تو برنگردد مارا 

خدایا به خودت قسم جوری کم آوردم که جز مرگ‌هیچی نمیتونه خوشحالم کنه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
یارب نظر تو برنگردد مارا  خدایا به خودت قسم جوری کم آوردم که جز مرگ‌هیچی نمیتونه خوشحالم کنه&n ...

🖤

خدا آرامش قلب هاست 

بهش فکر کن ازش کمک بخواه تا آروم شی 

امروز کلی التماس خدارو کردم تا قلبمو آروم کنه و راه درستو بهم نشون بده ..

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🖤 خدا آرامش قلب هاست  بهش فکر کن ازش کمک بخواه تا آروم شی   امروز کلی التما ...

۴۰ روزه دارم یه سره دعا میکنم زار میزنم وازش کمک میخوام اما اوضاعم بدترشده که بهتر نشده ۴۰ روزه اصلایه لحظه آرامش ندارم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
۴۰ روزه دارم یه سره دعا میکنم زار میزنم وازش کمک میخوام اما اوضاعم بدترشده که بهتر نشده ۴۰ روزه اصلا ...

انشالله ک مشکلت حل بشه عزیزم من برات دعا میکنم 

شما هم برای من دعا کن

انشالله ک مشکلت حل بشه عزیزم من برات دعا میکنم  شما هم برای من دعا کن

ممنون عزیزم ان شاالله خدا هرچی میخوای بهت بده براخدا کاری نداره فقط نمیدونم چه گناهی کردم که منو انگار نمیبینه

ممنون عزیزم ان شاالله خدا هرچی میخوای بهت بده براخدا کاری نداره فقط نمیدونم چه گناهی کردم که منو انگ ...

مشکلت چیه عزیزم 

اگه دوست داری بگو 

تهتمت اونم از کسی که ۱۳ سال عمرم به پاش گذاشتم بخاطرش قید همه چیو زدم حتی خاستگار راه ندادم که یه وقت بهش خیانت نکرده باشم‌آخرم برگشت بهم گفت زن خیابونی گفت فیلم ناجور ازت دیدم درست وقتیکه میخواستیم ازدواج کنیم وقتی به حرفاش فک میکنم آرزو مرگ میکنم کاش اینهمه سال بهش وفادار نمیموندم 

تهتمت اونم از کسی که ۱۳ سال عمرم به پاش گذاشتم بخاطرش قید همه چیو زدم حتی خاستگار راه ندادم که یه وق ...

اخی عزیزدلم واقعا سخته بعد ۱۳سال واقعا آدم قلبش مچاله میشه ازین همه بی معرفتی بگو مگه تو تو این همه سال منو نشناختی اون چرا باور می‌کنه این چیزا رو 

اخی عزیزدلم واقعا سخته بعد ۱۳سال واقعا آدم قلبش مچاله میشه ازین همه بی معرفتی بگو مگه تو تو این همه ...

چون نامرده هزاربار بهش گفتم من اگه میخواستم خیانت کنم تواین سالا مثل آدم ازدواج میکردم نه که تااین سن به پای توبشینم و آرزوی مادرشدن باخودم به گور ببرم من از ۲۵ سالگی باهاشم قید کار کردن زدم جلو خانوادم وایستادم باهمه دوستام قطع رابطه کردم اما آخرش باهام اینجوری کرد فقط امیدوارم خدا خودش واقعیت بهش نشون بده و خودش جوابشون بده برام دعا کنین لطفا دلم خیلی شکسته خیلی 

چون نامرده هزاربار بهش گفتم من اگه میخواستم خیانت کنم تواین سالا مثل آدم ازدواج میکردم نه که تااین س ...

اون ممکنه بهونه اش باشه  و جا زده باشه ..

در هر صورت امیدوارم تقاص پس بده 

چشم حتما انشالله ک به آرامش برسی عزیزدلم خیلی برات ناراحت شدم

چون نامرده هزاربار بهش گفتم من اگه میخواستم خیانت کنم تواین سالا مثل آدم ازدواج میکردم نه که تااین س ...

و اینک اگه از ۲۵ سالگی باهاشی و ۱۳ساله باهمین  الان ۳۸سالته هنوزم میتونی مادر شی

اون ممکنه بهونه اش باشه  و جا زده باشه .. در هر صورت امیدوارم تقاص پس بده  چشم حتما انشا ...

ممنون عزیزم حق نداشت با زندگیم‌وآبروم اینجوری بازی کنه کاش اونقدر مرد بود که مثل ادم میرفت 

و اینک اگه از ۲۵ سالگی باهاشی و ۱۳ساله باهمین  الان ۳۸سالته هنوزم میتونی مادر شی

دیگه نمیتونم به صورت مرد دیگه ای نگاه کنم نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه فک نکنم بتونم حتی به زندگی عادی برگردم