2777
2789
عنوان

رسم دادن جهیزیه

327 بازدید | 15 پست

بیایین بگین رسم جهیزیه دارین؟یا رسم دارین همه جهیزیه رو خانواده عروس بده؟ تو رسمتون چه وسیله هایی رو داماد میگیره؟ مثلا تو رسم ما فقط بوفه و سیستم صوتی با داماد هست. بقیه با عروس. 

دقیقا ماهم همینطوریم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما اصلا رسم جهیزیه نداریم با پول وام وسایل رو میخریم ولی در بعضی موارد عروس که پولدارن خودشون بعضی وسایل رو میگیرن اگرم عروس نگیره داماد بدون هیچ چشم داشتی میگیره وسایل رو تازه کلی هم واسمون طلا میخرن😍

رسم تهرانیا که 4 5 تیکس اما سمنان فرق میکنه همه جهیزیه با عروسه و داماد یه فرش دستبافت و رخت خواب میاره....رسم اختراعی خانواده ی شوهرم کل جهیزیه با عروسه اگر عزا بشه عروسی نمیگیرن تا یه سال بعدم تونست پسر میگیره عروسی نتونست نمیگیره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست