2777
2789
عنوان

خیلی گناه دارم

225 بازدید | 27 پست

اومدم خونه مادرشوهرم . سه تا خواهر شوهر دارم . هر سه تاشون بچه دارن و دو تاشونم بچه دوم رو باردارن . 

شوهرم نگاشون میکنه من خجالت میکشم  . 

چرا ما بچه دار نمیشیم اخه . همش سعی میکنم تو فکرش نرم ولی وقتی میبینمشون حسرت میخورم و دلم برای خودمو شوهرم میسوزه 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علم انقد پیشرفت کرده که اگه آدم نازا هم باشه بچه دار میشه گلم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

با شما هم سن هستن؟ مشکل از شماست یا همسرت؟

دیگه خواست خداست هرکس یه جوریه

دختر خواهر شوهر منم از من ۱۰ سال کوچکتره بچه دار شده ، اما من هنوز نه 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده

مطمن باش اونا هم به تو نگاه میکنن و دلشون میسوزه که چرا جای تو نیستن و مثل تو آرامش ندارن تا راحت و بی دغدغه زندگی کنن

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
چند وفته ازدواج کردی ؟

برج ۱۰ میشه سه سال😔اگه امسال باردار نشم همه میفهمن یه مشکلی هست نمیدونم چی باید بگم اخه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
ان شاالله توام ی روزی مادر میشی من مطمئنم❤❤

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

همش داره بغضم میگیده جلو خودمو میگیرم

😔😔😔ناراحت شدم عزیزم امیدتو ازدست نده .خواهرشوهره ،خواهرشوهرم بعد ۱۰سال خدابهش بچه داد 

اخه من چجوری ده سال صبر کنم تا اون موقع دیگه چیزی ازم نمیمونه که

علم انقد پیشرفت کرده که اگه آدم نازا هم باشه بچه دار میشه گلم

امیدوارم . دعا کنین 

برج ۱۰ میشه سه سال😔اگه امسال باردار نشم همه میفهمن یه مشکلی هست نمیدونم چی باید بگم اخه

دختر خوب من بعد ۸ سال باردار شدم و خودمون پیشگیری میکردیم و بچه نمیخواستیم کسی هم چیزی بهمون نمیگفت 

تو خودت اگر برای خودت حرف در نیاری کسی جرات نمیکنه دهنشو باز کنه 😑 از الان بگو ما حالا حالاها بچه نمیخوایم و از دونفره بودنمون داریم لذت میبریم ، انشالله هر وقت هم که شدی بگو وای یه دفعه شد و تمام

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
با شما هم سن هستن؟ مشکل از شماست یا همسرت؟ دیگه خواست خداست هرکس یه جوریه دختر خواهر شوهر منم از م ...

اره سنمون نزدیکه بهم تازه من از همشون کوچیک ترم 

نمیدونم خدا چرا برام نمیخاد .

والا فعلا همسرم ازمایش اسپرم و اینا داده گفتن خیلی عالیه . حتما مشکل منم دیگه از وقتیم فهمیدم اون هیچ مشکلی نداره بیشتر اعصابم بهم ریخته