2777
2789
سلام عزیزم. متاسفانه بچت کولیک داره هیچ راه درمان قطعی نداره فقط باید تحمل کنی تا 3ماهگیش ک کاملا بر ...

بچم نارس هستش یعنی تا ۳ ماهگی میره کامل 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
پسرمنم کولیک داشت ۶ماه هرروز یه ساعت داروهم فایده نداره گهواره بزاریدتکونای اروم حالشویهترمیکنه یاب ...

پسره منم فقط تکون دادن توی بغل آرومش میکنه 

گهواره برقی و اینا نمیمونه میپیچه بازم به خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نوزادت کم وزنه و زود رس هم شیر خودت بده هم شیر خشک برای دل دردش دکتر ببرش سعی کن نخود لوبیا و چی ...

شیر خودمو نمیخوره تو بیمارستان بهش شیر خشک دادن 

دیگه سینه نمیگیره و حتی شیر خودمو تو شیشه نمیخوره 

و یه چیز دیگه هروقت درد داره یا گریه میکنه بغلش کن. هیچی اندازه اغوش مادر بهش ارامش نمیده ک درداش کم ...

همش بغلمه به خدا چه بیدار چه خواب 

فقط تو بغل آروم میشه 

بچم نارس هستش یعنی تا ۳ ماهگی میره کامل 

صددرصد کامل تموم میشه تا پایان3ماه. شروعش از2ماه نیمه ک متوجه میشی دیگه اذیت نمیشه. من اینقدر زجر کشیدم اینقدر نا امیدبودم😭هر روز پیش دکتر بودم هر کدوم یه قطره تجویز میکردن ولی بی فایده. چقدر الکی رژیم گرفتم فکر کن من تا2ماه نون خالی میخوردم چون میگفتن ممکنه از غذای مادرباشه. خدا خیرش بده دکتر اخری ک رفتم گفت خانوم چرا همه چی رو خودت منع کردی کولیک هیچ ربطی ب تغذیت نداره تا میتونی انواع غذاها رو بخور شیر داشته باشی بچت بخوره. حتی حبوباتم گفت بخور هر چی دلت خواست فقط گفت از قبل تو اب بخیسون نفخشو بگیر

شیر خودمو نمیخوره تو بیمارستان بهش شیر خشک دادن  دیگه سینه نمیگیره و حتی شیر خودمو تو شیشه نمی ...

آخی شیر خشک چون توی شیشه شیر بهش میدی باعث نفخ میشه دیگ باید تحمل کنی تا دوره دل دردش تموم بشه

عزیزم وقتی شیر بهش میدی .حتما سر شیشه رو باز کن .تا گازش خارج بشه .اگر بگیری شیشه رو در گوشت متوجه صدای گاز میشی.و این که من پسرم کولیک داشت بهش نعنا با ی کوچولو نبات با آب میحوشوندم بهش ی مقدار کم میدادم میشد آب رو آتیش .

ولی الان که سه ماه و نیم هست عزیز دلم رفلاکس داره .شب ها هم که میشه نیفته رو گریه .فکر کنم باز کولیکش بذگشته