لطفا به منم بگید پسره من ۴۰ روزشه همش میپیچه به خودش شیر خشک میخوره هر مدلی بگید گرفتم و عوض ...
سلام عزیزم. متاسفانه بچت کولیک داره هیچ راه درمان قطعی نداره فقط باید تحمل کنی تا 3ماهگیش ک کاملا برطرف میشه. فقط تنها راهش اینه دردش کم کنی شکمش ماساژ بدی. واقعا من همه روش رفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم ولی قبل ورود به 4ماهگی کاملا درداش رفت خوب شد
چیکار کردین من هم بچم کوچیک و کم وزنه هم همش میپیچه به خودش نمیدونم چیکار کنم خ ...
چون نوزادت کم وزنه و زود رس هم شیر خودت بده هم شیر خشک برای دل دردش دکتر ببرش سعی کن نخود لوبیا و چیزای نفاخ نخوری لبنیات هم نخور تا ۶ ماه اول بعد می تونی بخوری ناراحت نباش همه بچه ها دل درد دارن خوب میشه
لطفا به منم بگید پسره من ۴۰ روزشه همش میپیچه به خودش شیر خشک میخوره هر مدلی بگید گرفتم و عوض ...
عزیزم یکی هم همین علتهای داشتن کولیک نارس بودنه بچه ست مگه تحت نطر متخصص نوزادین نیست؟
هر چند من ۴ماه با این مشکل دست و پنجه نرم کردم دارویی نبود به بچم نداده باشم ولی فایده نداشت
هنوزم یادم میفته حالم بد میشه.
اکثر بچه های کولیکی رفلاکس هم دارن.
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
اره گریه ام میکنه کولیک داشته باشه چی میشه بهش چی میدن ؟
یعنی تابحال نبردیش دکتر؟
کولیک ۴ماه طول میکشه که رفع بشه درمان هم نداره.
اکثرا ساعت مشخصی شروع و تموم میشه یه جورایی تایم مشخصی داره و اکثرا شبها هست.
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
سلام عزیزم. متاسفانه بچت کولیک داره هیچ راه درمان قطعی نداره فقط باید تحمل کنی تا 3ماهگیش ک کاملا بر ...
پسر من ۴ماه طول کشید خوب بشه