2777
2789
لطفا به منم بگید پسره من ۴۰ روزشه همش میپیچه به خودش  شیر خشک میخوره هر مدلی بگید گرفتم و عوض ...

سلام عزیزم. متاسفانه بچت کولیک داره هیچ راه درمان قطعی نداره فقط باید تحمل کنی تا 3ماهگیش ک کاملا برطرف میشه. فقط تنها راهش اینه دردش کم کنی شکمش ماساژ بدی. واقعا من همه روش رفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم ولی قبل ورود به 4ماهگی کاملا درداش رفت خوب شد

چیکار کردین  من هم بچم کوچیک و کم وزنه هم همش میپیچه به خودش  نمیدونم چیکار کنم  خ ...

چون نوزادت کم وزنه و زود رس هم شیر خودت بده هم شیر خشک برای دل دردش دکتر ببرش سعی کن نخود لوبیا و چیزای نفاخ نخوری لبنیات هم نخور تا ۶ ماه اول بعد می تونی بخوری ناراحت نباش همه بچه ها دل درد دارن خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا به منم بگید پسره من ۴۰ روزشه همش میپیچه به خودش  شیر خشک میخوره هر مدلی بگید گرفتم و عوض ...

شما هم پست آخر رو بخون

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

عزیزم یکی هم همین علتهای داشتن کولیک نارس بودنه بچه ست مگه تحت نطر متخصص نوزادین نیست‌؟

هر چند من ۴ماه با این مشکل دست و پنجه نرم کردم دارویی نبود به بچم نداده باشم ولی فایده نداشت

هنوزم یادم میفته حالم بد میشه.

اکثر بچه های کولیکی رفلاکس هم دارن.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اره گریه ام میکنه  کولیک داشته باشه چی میشه  بهش چی میدن ؟

یعنی تابحال نبردیش دکتر؟

کولیک ۴ماه طول میکشه که رفع بشه درمان هم نداره.

اکثرا ساعت مشخصی شروع و تموم میشه یه جورایی تایم مشخصی داره و اکثرا شبها هست.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

احتمالا کولیک ذاره..برای ازوم‌کردنش صداس سفید بزارید ..مثل سشوار‌... تکونش بدید...شکمش رو خلاف عقربه های ساعت ماساژ بدید ‌..قطره اینفاکوا هم خوبه و کو لیک ایز ... 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

یا کولیک ایز یا کولیک اید بهش میده دکتر پسرای منم جفتشون کولیک داشتن اولی ایز بهش داد دکتر ولی ب دوم ...

من پسرم یکم میپیچه نق میزنه چیکارش کنم شربت دایمیتیکن میدم بهش 

سلام عزیزم. متاسفانه بچت کولیک داره هیچ راه درمان قطعی نداره فقط باید تحمل کنی تا 3ماهگیش ک کاملا بر ...

پسر من ۴ماه طول کشید خوب بشه

و یه چیز دیگه هروقت درد داره یا گریه میکنه بغلش کن. هیچی اندازه اغوش مادر بهش ارامش نمیده ک درداش کم بشه. اگه بتونی بدون لباس بغلش کنی ک عالیه متظورم تماس با پوست بدنت🥲

گریپ میکسچر الکیه. همون دامیتیکون عالیه

باید درست مصرفش کنی از روزی که بازش میکنی یک ماه تاریخ داره بعد اون دارو رو بدن جواب نمیده و گریپ خارجی من مصرف میکنم ایرانیه ب درد نمیخوره

پسرمنم کولیک داشت ۶ماه هرروز یه ساعت

داروهم فایده نداره گهواره بزاریدتکونای اروم حالشویهترمیکنه یاباماشین دوردورکردن خوب میکنه 

من لبنیات نخوردم حبوبات نخوردم وخیلی چیزای دیگه اماانگارنه انگار فقط گهواره بودکه ارومش میکرد