2777
2789

مامان بزرگم میگف رفته بودیم بازار برا بار اول بود که مانکن میدیدم رفتم ی احوال پرسی گرمی باهاش کردم بعد دیدم جواب نمیده گف با خودم میگفتم چ بی معرفت بود🤬😂😂😂 مامانم میاد بهش میگ رسوا مون کردی 😂😂 مامانم میگف فقط ی‌کاری میکردم ک مردم نفهمنن این همراه من بوده ت جنگل های آمازون در اومده

یادتونه معلما بهمون تحقیق می دادن بعد ما اندازه ی دو سه تا برگه اچهار مطلب می نوشتیم براش طلق و شیرازه می خریدیم و تحویل معلم می دادیم؟

اول راهنمایی که بودم تحقیقمو نوشتم سر کلاس دیدم همه ی بچه ها گذاشتنش تو طلق و شیرازه های رنگی ولی من فقط دوتا برگه دستم بود احساس کردم خیلی بیکلاسم وتحقیق بقیه خیلی خفن تره😁

پا شدم قبل اینکه تحقیقمو تحویل بدم گفتم خانم اجازه من تحقیقمو یادم رفت بزارم تو قلتک😅 

یهو کل کلاس زدن زیر خنده و سوژه شدم😑

به طلق گفته بودم قلتک😅

🌻💜🌻💜🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادتونه معلما بهمون تحقیق می دادن بعد ما اندازه ی دو سه تا برگه اچهار مطلب می نوشتیم براش طلق ...

دم عید علاوه بر اینکه پیک شادی میدادن تحقیق میدادن 

متولد ۱۳۶۹ هستم