2777
2789
بگو

برو تو بازار یا مایکت برنامه کارنت رو نصب کن بعد که نصب کردی بزن رو ادمک ثبت نام کن و کد معرف رو بزن 4259468 و بعد ۵۵ تومن میاد به حسابت ۱۰ تومن هم بحساب من میاد . من بهت پیشنهاد میکنم همکاری با این برنامه رو انجام بدی حالا همکاری چطوریه تو کدت رو میدی به بقیه دیگران با کد تو که ثبت نام کنن به ازای هر نفر ۱۰ تومن میاد تو حسابت و کلاهبرداری هم نیست . خودم دو تا یک میلیون برداشت داشتم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی ینی مثن تو ۱۰۰ نفر با کدت ثبت نام کردن ک اومد ب حسابت؟

اره میاد تو کیف پول بعد گزینه برداشت داره شماره حساب رو میزنی میاد دیگه تو حسابت 

من دو تا یک میلیون برداشت داشتم از این برنامه 

اره میاد تو کیف پول بعد گزینه برداشت داره شماره حساب رو میزنی میاد دیگه تو حسابت  من دو تا یک ...

من ثبت نام کردم با کدت الان پوجودیم زده ۵۵۰۰۰ تمن همونطور ک گفتی بتید ب چند تومن برسه ک بشه درخاست تسویه داد؟چن وقت طول میکشه ک پولو بریزن؟و اینک اوناجایی زده پول واریز کنید برای ثبت نام برای کارای دیگست درسته؟

من ثبت نام کردم با کدت الان پوجودیم زده ۵۵۰۰۰ تمن همونطور ک گفتی بتید ب چند تومن برسه ک بشه درخاست ت ...

به یک میلیون باید برسه چون ۵۵ تومن داری ۹۵ نفر رو کدت رو بدی بهشون و اونا با کد تو وارد بشن میشه یه میلیون 

و اینک میشه ی عکس بدی از اونجایی ک میشه در خاست پول کرد چون من نمیبنمش؟

توی صفحه اصلی زیر استخدام ها توی یه کادر قرمز نوشته پیشنهاد همکاری برای افراد زیر ۱۸ سال و افراد بدون مهارت روی اون کلیک کن بعد بیا پایین تر گزینه برداشت در امد هست روش کلیک کنی مبلغ و شماره کارت رو میزنی و درخواست برداشتت ثبت میشه