elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 عنوان خیلی دلم گرفته 158 بازدید | 11 پست به نسبت تلاش خودمو شوهرم به جایی که باید نرسیدیممستاجریم دوازده سالمن معلمم و شوهرم درامدش خوبه ولی انگار طلسم شدیم جواز خونه مونم جور نمیشه بهونه میارن نمیدن🥺 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘 1401/08/12 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرنابادی عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 2103 سرکتاب بازکن چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 به داشته هات فکر کن عزیزمیه خانومی صبح تاپیک زده بود من بچه می خواستم چند وقتیه فهمیدم بیمار شدم به خدا میگم دیگه هیچی ازت نمی خوام همون سلامتیمو بهم بده سلامت و شاد باشید و در کنارش به اهدافتون هم میرسید حتما توکل به خدا نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
پیتزامایونزکولا عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 310 تکنیک هواپونوپونو استفاده کنیعنی هرچقدر که میتونی هرروز این ذکرو تکرار کن(متاسفم لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم) کاربری سوم😐
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 به داشته هات فکر کن عزیزم یه خانومی صبح تاپیک زده بود من بچه می خواستم چند وقتیه فهمیدم بیمار شدم ب ... اخه چقد این همه تلاش اخرش هیچینسبت به تلاشمون و درامدمونم حتی خونه زندگیمم شیک نیسالبته بگم بابت مستاجری وسیله نمیخرم ولی خب حال دلم تو خونه م خوب نیس دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 اخه چقد این همه تلاش اخرش هیچی نسبت به تلاشمون و درامدمونم حتی خونه زندگیمم شیک ... اغلب وضعمون همینه باور کن خونه هم می خری . زندگی رو برای خرید خونه متوقف نکن همین الان زندگی کن این که هیچی نخری و نخوری بگی بذار بعد خرید خونه میخرم درست نیس چون عمر داره میره نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 دست نگه داشتیم برا ساخت نزدیک هفتصد هشتصد اماده س الان ولی جوازو بهونه اوردن از عید تا حالا د ... کاش همینو میدادید خونه میخریدیدالبته بستگی به محل زندگی هم مونده سمت ما با این پول یه خونه ۸۰ متری میدن نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 سمت ما از یک و پونصد کمتر نیس زمینمونم نزدیک یه تومن ارزش داره ولی شوهرم میگه ساخت بهتره دوط ... خب خداروشکر که زمین دارید خیلی سخت می گیرن تو جواز دادن کلافه می کنن نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 این ماجرایی داره الکی سنگ میندازن بردیم پرونده رو استان وگرنه یکی دوماهه اماده س جواز کلا ت ... ان شالله که همه چی حل میشه غصه نخور یه خونه ی خوشگلی می سازید تاپیکو میزنی و به این روزات میخندی نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 ان شالله که همه چی حل میشه غصه نخور یه خونه ی خوشگلی می سازید تاپیکو میزنی و به این روزات میخ ... انشالله خیلی دلم گرفته سافسرده شدمقبلا با عشق سرکار میرفتم الان همش میگم چه فایده وقتی کمترین رفاهو ندارم دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39735 انشالله خیلی دلم گرفته س افسرده شدم قبلا با عشق سرکار میرفتم الان همش میگم چه فایده وقتی کم ... نه عزیزم افسردگی برا چی ناشکری نکن شما زمینو دارید پول هم آماده س فقط جوازه که می گیرید همکار هستیم . شما چه مقطعی هستید؟ نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 نه عزیزم افسردگی برا چی ناشکری نکن شما زمینو دارید پول هم آماده س فقط جوازه که می گیرید ... چی بگم بخدا مستاجری دیگه اعصاب برام نذاشته متنفرم از اسباب کشیدلم خونه خودمو میخواداشپزخونه شیک هی 😞اخه همش مهندس امروز فردا میکنهولی نتونسته جوازو بگیره ماهی چهار تومنم کرایه میدیمکلی وسیله و خورد و خوراک برامون میشد دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘