2777
2789
عنوان

رنگ چشم بچه👁️👁️

206 بازدید | 26 پست

اینجا کسی هست بدونه رنگ چشم بچه ممکنه به جز پدرومادر از کسی دیگه به ارث بره یا خیر؟

من وهمسرم چشامون قهوه ای هستش

خانواده همسرم همشون همینطور ولی خانواده خودم پدرم چشاش سبزه ومادرم همون قهوه ای منو خواهر برادرم هیچکدوم چشامون سبز نشدن خانواده پدریم همه چش رنگیو موطلاییوو...☹️هم رنگ چشم سبز دارن هم ابی پسرعمو دخترعمو همشون

من شنیدم میگن اگر پدر مادری که یکیشون چشم رنگی باشن ولی بچشون چشماش رنگی نباشه بچه ی بچشون چشماش رنگی میشه درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه درست نیست ولی بخاطر ژنای پدرت ممکنه بچت چشم رنگی باشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

تو ژن‌چشم‌رنگی‌رو داری .چون پدرت چشماش سبز بوده 

اما باید دید شوهرت یا پدرمادرش و ... چشم رنگی داشته یا نه . ینی ژن نهفته . 

تو ک داری اگر شوهرتم داشته باشه .ممکنه چشم بچتون رنگی شه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
بنظرت دوقلو چی خانواده پدریم همه دوقلو هم زیاد دارن😕😐

احتمالش هست ولی دوقلو زایی فقط به ژن خانوادگی بستگی نداره مثلا ما اصلا تو فامیل دو قلو نداریم ولی دختر عموم دوقلو باردار بود

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اره بچه ی خودم ما چشمامون قهوای بود اما ب پدربزرگش رفت چشماش سبزه

چه عالی پس ممکنه این احتمال ی اسم ژنتیکی فکرکنم داره قبلا ینفر بهم گفته بود ولی من یادم نیست 

احتمالش هس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍