نامه_فدایت_شوم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 278 عنوان تنبلی تخمدان 81 بازدید | 9 پست سلام دوستانمن عادت نامنظمی دارم.یه بار 34 یه بار ۴۲ یه بار ۵۰ یه بار ۶۹ 😫سال پیش سونو دادم گفت پلی کیستیکی و فولی بالغ نداشتم. ولی تازگی ازمایش هورمونی دادم نرمال بود.الان من تنبلی تخمدان دارم؟ یا فقط کیست دارم؟ میخوام بچه دار بشم حتی نمیدونم از چه روزی کیت تخمک گذاری رو شروع کنم. یا چه روزی بی بی چک بذارم.کسی تجربه ای داره؟ 1401/08/12 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanaili عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3875 منم تنبلی ام ....ولی یه بچه دارم تاپیک فیلم نگاه کن همه میگن بزار بچه دار بشو برای دومی ....باید زیر نظر دکتر باشی اینجور نمیشه
خانوم_خیلی_خفن عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 414 منم پلی کیستیکمدر مراحل اولیه با دکتر تغذیه و ورزش مشکلت حل میشهمراحل دوم به بعد با قرص متفورمین و دوفاستون حامله میشی
خانوم_خیلی_خفن عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 414 ورزش رو شروع کردم سه چهار کیلویی کم کردم هنوزم ادامه میدم ولی همچنان اضافه وزن دارم اوه اوه تا لاغر نشدی حتی اقدام هم نکن که افسرده میشیبرو پیش دکتر تغذیهروش اصولی داشته باشیسری خوراک ها برای امثال ما خوبهمن الان با متفورمین و ورزش هم ورنم خوب شده هم پریودم بهتر شده
nn1375nn عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 468 منم دقیقا اینجوری بودن با دارو گیاهی کیست دفع کردم و دوسه ماه بعد باردار شدم طبیعی.من از وقتی یادم میاد اینجوری بودمااصلا نگران نباش باردار میشی عزیزم
نامه_فدایت_شوم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 278 اوه اوه تا لاغر نشدی حتی اقدام هم نکن که افسرده میشی برو پیش دکتر تغذیه روش اصولی داشته باش یسری ... ممنونم 🌷
نامه_فدایت_شوم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 278 منم دقیقا اینجوری بودن با دارو گیاهی کیست دفع کردم و دوسه ماه بعد باردار شدم طبیعی. من از وقتی یادم ... منم داروی گیاهی مصرف میکنم ولی چون سونو نرفتم نمیدونم در چه وضعیتیم.
nn1375nn عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 468 منم داروی گیاهی مصرف میکنم ولی چون سونو نرفتم نمیدونم در چه وضعیتیم. بسپار بخدا.من با زاج سفید و روغن زیتون و عسل کیستام ریخت.دیگه سونوام نرفتم.بعدش پربودام بازم نامنظم بوداسه ماه بعد باردار شدمدرحالی که یسال بود اقدام بودمو خبری نبودایشاالله خدا خودش بهت بدهفقط نترس اصلا مشکل حل نشدنی نیست تنبلی
نامه_فدایت_شوم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 278 بسپار بخدا. من با زاج سفید و روغن زیتون و عسل کیستام ریخت.دیگه سونوام نرفتم. بعدش پربودام بازم نام ... ممنونم دعام کن اگر صلاحمونه خدا بهمون فرزندان صالح و سالم بده. منم یکی دو ساله اقدامم
nn1375nn عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 468 ممنونم دعام کن اگر صلاحمونه خدا بهمون فرزندان صالح و سالم بده. منم یکی دو ساله اقدامم انشاالله قسمتت میشه عزیزم بزودیخدا دامنتو سبز میکنه