2777
2789

عزیزم فقط باید نوره اصل پیدا کنی بذاری 

تقلبیش باعث لک میشه

نوره اصل موهارو کامل در عرض ۳ دقیقه میبره دیرتر درمیاد و به مرور کرکی میشن

پوستم روشن تر میکنه 

نوره اصل علاوه بر اینا شیمی درمانی طبیعی هم محسوب میشه

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه استفاده میکنم نوره زرد اصل خیلی بهتر از تیغ و ژیلته موها وقتی درمیاد نرم درمیاد اذیت نمیکنه و باعث خارش نمیشه کن ژیلت ک میزنم جاش دونه میریزه و میخاره با نوره اینطور نیس فقط باید حواست باشه پوستت نسوزه

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

فقط اپیلاسیون با موم سرد 

درسته اولش درد داره ولی به مرور کرکی میشه وریشه ضعیف میشه در حدی که یکساله خودش دیگه میریزه درنمیاد البته تکو توک درمیادا ولی خیلی ضعیف😂

من همیشه استفاده میکنم نوره زرد اصل خیلی بهتر از تیغ و ژیلته موها وقتی درمیاد نرم درمیاد اذیت نمیکنه ...

نوره اصل یه سری نکته داره استفاده ازش اگه بلد نباشی میسوزونه

من استفاده میکنم از نوره خیلی خوبه بیکینی رو یکم روشن کرده بدون درد هست تازه دور در میاد و به مرور زمان کرکی میشه و رشد مو ها خیلی کم میشه

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
عزیزم فقط باید نوره اصل پیدا کنی بذاری  تقلبیش باعث لک میشه نوره اصل موهارو کامل در عرض ۳ دقی ...

واقعا چقدر عالی از کجا باید تهیه کنم؟

مثل ژیلت تیغ تیغی نمیشه کامل تمیز میشه؟

واقعا چقدر عالی از کجا باید تهیه کنم؟ مثل ژیلت تیغ تیغی نمیشه کامل تمیز میشه؟

نه کامل پاک میکنه حداقل ۳ روز طول میکشه تا نیش کنه

جوشم نمیزنه بعدش

من از یه پیج خریدم خیلی راضی بودم بازم خریدم قیمتشم خیلی مناسب تر از جاهای دیگس

من استفاده میکنم از نوره خیلی خوبه بیکینی رو یکم روشن کرده بدون درد هست تازه دور در میاد و به مرور ز ...

من یه مدت لیزر رفتم جلسه هاشو کامل نرفتم واسه همین دوباره دراومد ژیلت هم فقط یه روز تمیزه با پودر چقدر دیرتر درمیاد؟

من همیشه استفاده میکنم نوره زرد اصل خیلی بهتر از تیغ و ژیلته موها وقتی درمیاد نرم درمیاد اذیت نمیکنه ...

چقدر باید بمونه عزیزم واسه جاهای دیگه بدنم میشه استفاده کرد

چقدر باید بمونه عزیزم واسه جاهای دیگه بدنم میشه استفاده کرد

بستگی به نوره اش داره معمولا ۵ یا ۶ دقیقه باید چک کنی ببینی اگه یه تیکش راحت کنده شد با کاردک بتراشی

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده