2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی 😑✖️

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 22 پست
من اشنا بودم سرتا  پامو گل میگرفتن و عذاب ولی به عروس بزرگ که غریبه بودن نمیگفتن بالا چشمت ...

یه جا خوندم همسر آینده تنها فامیلی که خودت میتونی انتخاب کنی پس لطفاً دوباره از تو فامیل انتخابش نکن

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرش مشکل قلبی بدی داره میترسم به زور همسرمو ببرم خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته بعد از چشم من ببینه

منم۸ساله باپدرومادروخواهرشوهرمجردیه جازندگی میکنم خونمون حموم نداره میرم خونه اونا یکجامنظورم اینه حموم حیاط سرویس بهداشتی و...مختلط خودت تاتهشوبخون بذاربقیشونگم برات ناشکری نکن

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
ای وای گلم چرا

درد زیاده خانوم 

همسرم یک ماهی میشه نگامم نمیکنه تو خونه حرف میزنم محل من نمیزاره،  با پسرمون حرف میزنه با رفیق هاش و همه میخنده الا من

کاش میدونست همه یه طرف هستن همسر ادم یه طرف 

دست به کاری زد نشد نگرف شانس ش یار نبود،  بعد به من گف بیا فلان کار و بکن نکردم الان میگه تو عامل بدبختی منی چه حرفی با تو دارم تو خونه راه میری ناراحتم میکنی