2777
2789
عنوان

دوستان بچه دار یه لحظه بیایین..

95 بازدید | 9 پست

دخترم کوچیکه.. وقتی غذا بهش میدم خیلی غذاشو میریزه وپخش میکنه.... هرچقدرم کم بریزم براش باز یه بخشیش هدرمیره.. خودمم خیلی حساسم توی اسراف نکردن بخصوص مواد غذایی... حالا برنجش اگربریزه اضافشو جمع میکنم میریزم برای  پرنده ها.. 

اما در کل عذاب وجدان میگیرم.... 

شما هم تجربشو دارید؟؟؟ 😔🤔

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم همینه 

ولی دیگ این اسراف نیست که همین که مبخوره خداروشکر کن

من چند مدل میپزم میپزم تا یکیشو بخوره 

اخر سرم همه رو میریزم..... 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
دیگه بچس دیگه همین ریخت و پاش ها هوش بچرو خیلی تقویت میکنن.ولی اگر خیلی ناراحتی غذاشو خودت بده یه مد ...

به هیچ عنوان  اجازه نمیده کسی نزدیکش بشه.. خودش باید غذاشو بخوره.. خیلی ام کوچیک نیست دیگه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

دختر منم همینه  ولی دیگ این اسراف نیست که همین که مبخوره خداروشکر کن من چند مدل میپزم میپزم ت ...

وای نه من شدیدا حس بدی بهم دست میده که  خدا رو خوش نمیاد. یه عده بچه ممکنه نداشته باشن اونوقت ما هدر میدیم غذا رو... وگرنه منم چند مدل میپزم بیشتر وقتا.. بخوره همشو خوشحالم میشم ولی نصفش هدر میره

بچه ها همینن دیگه میتونی سفره بندازی زیر دستش و غذارو دوباره بریزی تو بشقابش

همه کاری رو امتحان میکنم ولی باز احساس خوبی ندارم.. بیشتر وقتا هم اصلا غذا نمیخوره فقط بهم میریزه