2777
2789
عنوان

درد جدایی💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 22 پست
بگو چی بود رابطه تون در چه سطحی بود چند وقت با هم بودید باهات چطوری رفتار می‌کرد تا بگیم چکار کن

اخلاقش از اول یکم مغرور بود مثلا سر هیچی بزاری بری نمیگفت ک بمونو فلان اونم چن بار اومد منو برگردوند با هر بهونه ای ولی الان دیگه نمیاد یا بیادم شاید خیلی دیر باشع رابطه مون هم در حدی بود ک از دوست داشتنش مطمین بودم الانشم مطمینم

رابطتون چطور پیش می‌رفت؟ خوب بود یا خیلی وقتا بد ؟  ببین اگه خوب بوده که نباید اینقدر طول می‌ک ...

رابطه مون روزای بد و دعواهاش بیشتر از روزای خوبش بود ولی عشق هم بینمون بود فقط دو تامونم لجباز و عصبی هستیم ک رسیدیم تا اینجا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رابطه مون روزای بد و دعواهاش بیشتر از روزای خوبش بود ولی عشق هم بینمون بود فقط دو تامونم لجباز و عصب ...

تنها ایرادش اینه که اون فقط مغروره و لجباز آره همین؟ 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
رابطتون چطور پیش می‌رفت؟ خوب بود یا خیلی وقتا بد ؟  ببین اگه خوب بوده که نباید اینقدر طول می‌ک ...

اون روز دعوا بهم زنگ زد بلاکش کردم از حرصم پیام هم داده بود روز بعدش پاک کرده بود

نمیدونم بخاطر غرورشه ک نمیاد یا میخاد فراموشم کنه😫😫اگه میخاد فراموش کنه پس چرا همش استوری های دپ م ...

خب اونم داره اذیت میشه اگه میگی از دوست داشتنش مطمئنی پس داره اذیت میشه برا همین استوری هاش غمگینه 

خب غرورشه دیگه اجازه نمیده بهت پیام بده و زنگ بزنه واسه همینم پاک کرده پیامی که اون روزه دعوا فرستاده 

نمیتونم بهت قطعی بگم که میخواد فراموشت کنه یا نه ولی معلومه که اونم داره عذاب میکشه 

اینم بگم که معلوم میشه حالا ممکنه تا یک ماه طول بکشه که ببینی برمیگرده یا نه 

اگه بعد از ۱ ماه برگشت چیکار میکنی ؟ 

خب اونم داره اذیت میشه اگه میگی از دوست داشتنش مطمئنی پس داره اذیت میشه برا همین استوری هاش غمگینه&n ...

بعد یک ماه اومدنش اخه چ فایده ای داره همین الانشم دارم عذاب میکشم و اگه میخاست میومد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد یک ماه اومدنش اخه چ فایده ای داره همین الانشم دارم عذاب میکشم و اگه میخاست میومد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آفرین درسته عزیزم 

تا چند روز دیگه صبر کن ببین چی میشه گفتی ۹ روزه به نظرم تا ۱۵ یا نهایتاااا ۲۰ روز صبر کن ببین چی میشه و خودتم قول نده به حتما اومدنش 

نیومد محل ... هم بهش نذار دیگه 

انسان زود به شرایط عادت میکنه غصه نخور عادت میکنی به نبودش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز