2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

166 بازدید | 16 پست

خانوما کسی بوده متفورمین فقط مصرف کنه و نتیجه بگیره برای بارداری و اینکه وقتی مصرف میکردین حالتون هم بد میشد ؟ من چند روزه دکتر بهم داده دارم میخورم خیلی حالم بد می‌کنه میخاستم بدونم تاثیری هم داره این همه حال بدی رو تحمل کنم!؟

♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاره منم میخورم دو مدل داشتم با یکیش حالم بد میشد با یکیش اکیم....بارداری اولم فقد متفورمین میخوردم حامله شدم این سری لتروزل و امپول ببینم چی میشه

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
عاره منم میخورم دو مدل داشتم با یکیش حالم بد میشد با یکیش اکیم....بارداری اولم فقد متفورمین میخوردم ...

چند ماه متفورمین مصرف کردی ک جواب گرفتی؟

بعد الان ب نظرت من ک انقد حالم بد میشه جوابم میده منظورم اینه لازم نیست بخاد جواب بگیرم حالم نباید بد شه

♥️
چند ماه متفورمین مصرف کردی ک جواب گرفتی؟ بعد الان ب نظرت من ک انقد حالم بد میشه جوابم میده منظورم ا ...

سری قبل سه ماه اینا بود بعد فمیدم حاملم ک سقط شد

چن وخته میخوری بعضی اوقات باید صبر کنی بدنت عادت کنه بهش

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

عزیزم من پنج ساله مرتب متفورمین میخورم جدیدا روزی سه تا میخورم .متفورمین برا بارداری نیس به اونایی که تنبلی دارن میدن تا قند خونشونو تنظیم کنه تاثیر زیادی تو بارداری نداره

ولی خیلیا خوردن باردار شدن حتی همون ماه اول

همون دیگه تو پلی کیستیک ها بد در مقابل انسولین مقاومت میکنه برا همین قند میره بالا و تو عملکرد تخمدان ها اختلال ایجاد میکنه.اونایی که مشکلشون زیاد جدی نیست با متفورمین باردار میشن ولی یکی مثل من که مشکلم جدیه و تنبلی سدید دارم با متفورمین باردار نمیشم .حتی پریودامم درست حسابی تنظیم نمیشه