2777
2789
شاناز جون بچه ی دو ماهه به نظرت ٥٧ قد بلند نیست؟؟؟؟
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملاااا طبیعیه فقط تو وزنش ١٠٠ گرم کم داره
بی ارزشترین نوعِ افتخار...!! افتخار به داشتن ویژگی‌هایی که خود انسان تو داشتنشون هیچ نقشی نداشته، مثلِ : » چهره » قد » رنگ چشم » ملیت » ثروت خانوادگی. . . "از چیزایی که خودت به دست آوردی حرف بزن" از انسان بودنت بگو...
دختر من دو ماه و نیم هست وزنش 5300.قدش هم 58هست.بچه شما عالیه
خدایا شکرت...چهل نفر از دوستانم دهم اسفند برای من به نیت آروم و صبور شدن دخترم حدیث کسا میخونن.خدایا امیدم رو نامید نکن و دل دوستانم رو شاد بگردان..آمین یا رب العالمین.
ببخشید یه سوال داشتم میشه جوابم رو بدین .بچه های شما شب ها میخوابن؟دختر من هرشب بیداره و اکثر شب ها بی خوابه و تا صبح گریه میکنه.هیچ قطره و دارو و دکتری هم روش تلثیر نداره
خدایا شکرت...چهل نفر از دوستانم دهم اسفند برای من به نیت آروم و صبور شدن دخترم حدیث کسا میخونن.خدایا امیدم رو نامید نکن و دل دوستانم رو شاد بگردان..آمین یا رب العالمین.