2777
2789
عنوان

من مقصرم ؟ من باید کوتاه بیام؟

525 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش بعد ماهها با شوهرم رفتیم خونه ی پدرم ، بعد شام یک ساعت بشینیم ، مامانم تا شوهرمو دید ، جلو چشممون زد پشت دستش ! چون شوهرم اختلال روانی داره ، از نظر جسمی هم کمی پسرفت داره ، ولی خوب کارش درست نیست که 

بعدشم برای برادرم دفتر خریدن ، از من مخفی میکردن ، پیش شوهرم خراب میشم ، کلا برا پسرا خرج میکنن، دخترو آدم حساب نمیکنن

رفتنی دمه در ، مامانم با صدای اروم ، جوری که من شنیدم ، گفت : ریدم دهنت ! منو گفت ! 

این اولبن بارشون نیست ، هر بار رفتم خونشون با بی احترامی ، و بی ادبی مواجه شدم ، از فحش و کتک و متلک گرفته تا توهین و تحقیر و تمسخر و محل ندادن 

اینم این بار

بعد با خودم میگم بیخیال ، نباید به روم میاوردم

ولی بهم برمیخوره واقعا

همش زیر سر اون مادرمه 

اصلا از جنس دختر متنفره 

برادرام که سهله ،حتی دوستای برادرامو از من بیشتر تحویل میگیره ، چون مرد هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی‌به‌ رو نیاری  دیگه نرو‌ به هیچ وجه عزت نفست کجا رفته  سرتو با یه کاری گرم کن&nbs ...

همسرم اسکیزوفرنی داره

من خیلی بهش میرسم ، ولی خوب داروها و بیماری باعث ضعف جسمانیش شدن 

همسرم اسکیزوفرنی داره من خیلی بهش میرسم ، ولی خوب داروها و بیماری باعث ضعف جسمانیش شدن 

خوب با بیماری همسرت اگر یهو قاطی کنه که زده مادرت و نصف کرده 

نرو دیگه بشین زندگیتو بکن سرکاری جایی برو

2790
2778
2791
2779
2792