2777
2789

یه پسرو بهم معرفی کردن برای ازدواج ۲ماه میشه درارتباطیم

دیروز بیرون بودیم کیفشو گذاشت تو کیفم بعدش فرداش خونمون دیدم جا مونده تو کیفم کنجکاو شدم بازش کردم دیدم چند تا ورق تا شده چسب خورده دعای باطلی چشم نظر زبان بند ومحبوب خلق اینا بود روشم اسمش نوشته بود ازاون موقع دیدم ترسیدم میگم حتما خانوادشم اهلش هستن با اینکه مذهبی هم نیستن 

بنظرتون به روش بیارم بهش بگم‌چرا میزاری پیشت اینارو؟راهنماییم کنید پسر بدی نیست خوبه فقط اینو دیدم بهم ریختم 

بروش نیار اما باهاش ازدواج هم نکن اینجور ادما سطح فرهنگشون پایینه و خرافاتین همیشه نشونه هارو جدی بگیر کیفشم جا نذاشته فرستاده دنبالت 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

اتفاقا مذهبی ها کمتر سراغ طلسم میرن 

چون به قدرت خدا ایمان دارن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

ازش فاصله بگیر

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

😂😂😂😂😂واااای فردا باید توخونتون هعی بچرخی ازایناپیداکنی جمع کنی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

منم یه حرز امام جواددارم 

اول ببین دعاهاش چیه 

به نظرم بگی بهش زشته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

برای شما نوشته صددرصد 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤