2821
2789
عنوان

کپسول ویاس

5046 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی این دارو.مصرفکرده یا به بچه اش داده برای بیش فعالی هست

میخواستم بپرسم بی اشتهایی اش از بین میره یا کلا هست با بچه؟

همتای مامانم بودم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یلام عزیزم بعد چند وقت؟پسر من بهتره بعد از سه هفته اما لاغر شده خیلی

گوشت و حبوبات و چیزهای پر پروتیین بهش بده ک ماهیچه تحلیل نره. دو سه ما طول میکشه. ولی تا بی اشتها هست غذاهای مقوی بده. چون زود سیر میشه. لااقل همون حجم کم ک خورده مقوی باشه. مثلا ی سیخ کباب سیرش میکنه. ی نصف کاسه فرنی هم سیرش میکنه. ولی کباب ارزش غذایی بیشتری داره

گوشت و حبوبات و چیزهای پر پروتیین بهش بده ک ماهیچه تحلیل نره. دو سه ما طول میکشه. ولی تا بی اشتها هس ...

ممنونم متاسفانه بدغذاس البته کوبیده دوست داره انگاری هر روز دارم بهش میدم.میشه بپرسم که برای مورد شما روی تمرکز چقدر اثر داشت؟

همتای مامانم بودم❤

ممنونم متاسفانه بدغذاس البته کوبیده دوست داره انگاری هر روز دارم بهش میدم.میشه بپرسم که برای مورد شم ...

برای من ویاس اثر نداشت. با ریتالین بهتره تمرکزم. ولی اطرافمون adhd زیاد داریم. اونا ویاس رو ترجیح میدن. 

مشکل تمرکز و مطالعه ی قسمت کوچیک از این بیماریه.

اگه دکترش درست تشخیص داد و این بیمری رو داره در حقش ظلم میکنین دارو ندین. 

چند سال بخوره بعد قطع کنه لااقل بعضی علایمش کم میشه. 

برای من ویاس اثر نداشت. با ریتالین بهتره تمرکزم. ولی اطرافمون adhd زیاد داریم. اونا ویاس رو ترجیح می ...

نه من ختما دارو میدم الان در حال تستیم میدونی با ریتالین خیلی بهتر بود اما ریتالین نوارتس فقط

با ویاس مشکلات رفتاریش کمتره اما تمرکز نداره همچنان.میدونی من اینو نمیفهمم که ویاس چقدر باید اثر بزاره حس میکنم شاید از ویاس توقعم زیاد هستش.درکش بالاتر رفته واقعا خیلی منطقی تر و اروم تر شده کاش تمرکزش هم مثل ریتالین بالا میبرد دیگه کاملا برای ما عالی میشد

قبل اینا رسپریدون هالوپریدول اریزور و استمیدیت و اتوموکستین هم تست کردم نساخته.ویاس از اینا بهتره

همتای مامانم بودم❤

نه من ختما دارو میدم الان در حال تستیم میدونی با ریتالین خیلی بهتر بود اما ریتالین نوارتس فقط با وی ...

انشالله تمرکزش هم خوب میشه. 

من که ادامه ندادم. ولی اطرافیانمون خیلیا این بیماری رو دارن و ویاس میخورن. همشون میگن ویاس بهتر از ریتالین بوده برای تمرکزشون.

حالا باز ب پزشکش بگید. شاید ی دارو همزمان هم بدن ک ویاس بهتر عمل کنه

انشالله تمرکزش هم خوب میشه.  من که ادامه ندادم. ولی اطرافیانمون خیلیا این بیماری رو دارن و ویا ...

ممنونم از لطفتون به خاطر وقتی که گذاشتین و دعای خوبتون انشالله شما هم موفق باشین

همتای مامانم بودم❤

نه من ختما دارو میدم الان در حال تستیم میدونی با ریتالین خیلی بهتر بود اما ریتالین نوارتس فقطبا ویاس ...

سلام میشه راهنمایی کنید. من دخترم عدم تمرکز داره توی املا دقتش کمه. اما از داروها میترسم. ازینکه در آینده دچار مشکل بکنه یا عوارض بدتری به جا بذاره. و اینکه بدن عادت کنه و به دوز بالاتر محتاج باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز