2777
2789

سلام قشنگاا الهی همگی نی نی هامونو سالم بغل بگیریم.

بیاید بگید چند هفته اید؟از مشکلات بگیم و همو راهنمایی کنیم.

خودم هفت هفته ام. خدا بخواد خرداد نینیم میاد بغلم. خودمم خردادی ام. یک ماهه لکه بینی دارم و استراحت مطلقم. شرایط سخت و کلافه کننده ایه ولی به سالم بودن نینیم می ارزه🥰❤️❤️❤️

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ۲۰ هفته ام

دو روزه زیر دلم تیر میکشه و تکونای عشقمو حس نمیکنم نگرانم

ان شاالله اول فروردین گل پسرم بغلمه😍😘❤

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من تو ۲۰ هفته ام دو روزه زیر دلم تیر میکشه و تکونای عشقمو حس نمیکنم نگرانم ان شاالله اول فروردین گ ...

آخی... الهی خدا حفظش کنه عزیزم ❤️ چیز شیرین بخور و به پهلو بخواب تا تکون بخوره

سلام عزیز دلم منم هفت هفته ام و تاپیک آخرم بخون اگه میتونی راهنماییم کنید 

نگران نباش باز چند روز دیگه برو سونو. جای خوب برو

سلام ،من مامان خردادماهم، خیلی بدویار و بی حالم بیشتر روز رو با حالت تهوع میگذرونم ،ماهی دیگه باید برم سونو ان تی انجام بدم و بعدشم سل فری، خدا همه رو صحیح و سلامت بهمون ببخشه