2777
2789
عنوان

عکس عقد

318 بازدید | 17 پست

بچه ها برا عقدمون کلی عکس گرفته ازمون بعد ما ده تا انتخاب کردیم بعد ۱۱عکس دیگه هم پسند کردیم میگیم فایلش میخایم چاپ نمیخایم.هزینه چاپ هرعکسش هشتاد تومن و هزینه فایل هرعکس میگه شصت تومن!!!😐😐

چه زیبا میکنن تو پاچتون

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راست میگه.

اول از اینکه زحمت کشیده براتون اومده عکس گرفته.

بعد اینه ادیت و ...این ها شدن که این خودش خیلی زحمت داره.

خب هزینه چاپش و کم کرده و بهتون قیمت داده!

فایل خام عکس هم هیچ جا نمیدن

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨
خب دیگه وقتی رفتی اتلیه وقت گذاشته عکس کرفته حالا که چاپ نمیکنی فایلم مجانی میخای بهت بده یا هزینه ن ...

نه بابا هشتصد دادیم برا ده عکس برا بقیه گفتیم فقط بفرست تو گوشیمون چاپ نمیخایم

بله درسته،فکر کردی مثلا الان بگی چاپ نمیخوام فقط فایل میخوام‌ میگه دونه ای چند مثلا؟۱۰تومن؟عکسی که چاپ نمیخوره هم هزینه آتلیه و هزینه عکاس داره،وقت و زمان صرف شده واسه روتوشش،هزینه فتوشاپکار داره،فرقی نداره همون قدر روش زحمت کشیده میشه منتها فقط چاپ نمیخوره،همه جا همینطوره،قانون صنفه،فکر کنم شما خیلی وقته عکس نگرفتین آتلیه عزیزم

نه بابا هشتصد دادیم برا ده عکس برا بقیه گفتیم فقط بفرست تو گوشیمون چاپ نمیخایم

نمیدن عزیزم تازه خیلی محبت کنن همونایی که چاپ کردی رو فایلشو بدن.چون اگه بقیه هارو بهت بده میترسه ببری خودت جای دیگه ارزونترچاپ کنی😜😜😜