بچه ها برا عقدمون کلی عکس گرفته ازمون بعد ما ده تا انتخاب کردیم بعد ۱۱عکس دیگه هم پسند کردیم میگیم فایلش میخایم چاپ نمیخایم.هزینه چاپ هرعکسش هشتاد تومن و هزینه فایل هرعکس میگه شصت تومن!!!😐😐
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بله درسته،فکر کردی مثلا الان بگی چاپ نمیخوام فقط فایل میخوام میگه دونه ای چند مثلا؟۱۰تومن؟عکسی که چاپ نمیخوره هم هزینه آتلیه و هزینه عکاس داره،وقت و زمان صرف شده واسه روتوشش،هزینه فتوشاپکار داره،فرقی نداره همون قدر روش زحمت کشیده میشه منتها فقط چاپ نمیخوره،همه جا همینطوره،قانون صنفه،فکر کنم شما خیلی وقته عکس نگرفتین آتلیه عزیزم