2777
2789

نمیدونم عزیزم ... اما خواستم بگم قوی باش 

و ان شاءالله ک خدا دفعه بلد ی نینی سالم و صالح بهت بده و کلی حالت دلت تغییر کنه 

شکرگزاری و دعا برای دیگرانو حتما انجام بده 

اره ولی ممکنه دوسه تا پریودی بگذره.همینطور داروهای گرمی بخور شیر زردچوبه هم صبحاناشتا بخور

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم زیر دو سانتیمتر بود

دکتر بهم ال دی داد گفت ده روز روزی دوتا بخور بعد ول کن خونریزی شدید میکنی دفع میشه 

الان خونریزی دارم لخته لخته دفع میکنم

ولی گفت میتونی ام صبر کنی تا پریود بعدی زید دو سانت خودش دفع میشه

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

مال من فکر کنم دوسانتونیمه

عزیزم پس چرا نمیری دکتر داروی گیاهی برای کسیه ک مشکل جزئی داره 

میدونی اگ عفونت کنه بیچارت میکنه؟

عزیزم پس چرا نمیری دکتر داروی گیاهی برای کسیه ک مشکل جزئی داره  میدونی اگ عفونت کنه بیچارت میک ...

امروز رفتم تازه سونو اینو بهم گفت .نمیدونم چکار کنم خسته شدم از دکتر دیگه تازه از بیمارستان مرخص شدم سقط کردم

امروز رفتم تازه سونو اینو بهم گفت .نمیدونم چکار کنم خسته شدم از دکتر دیگه تازه از بیمارستان مرخص شدم ...

عزیزم درک میکنم ولی چیز شوخی برداری نیست برو دکتر نهایتا دارو میده دفع میشه