2777
2789
عنوان

زن دوم شدم بیاید

2200 بازدید | 81 پست

بچها بیاید نظر بدید لطفا 

بچه ی شوهرم با زن سابقش زندگی میکنه و علت جداییشونم نمیدونم الان دو سال نشده که ما ازدواج کردیم وقتی میره پیش اونا که بچشو ببینه اذیت میشم همش فکر میکنم الان با زن سابقش داره چیکار میکنه نکنه...... به نظرتون با زن سابقش صحبت کنم ازش بپرسم علت جداییتون چی بود چون اونا یه شهر دیگن شوهرم هم میره پیششون ،خیلی ناراحتم ای کاش میفهمیدم حداقل زنش چطور ادمیه ،میترسم زنگش بزنم ،نمیدونم چه جوری میتونه باشه برخوردش

بلاخره همه چیز درست میشه

نترس اگه همو میخواستن جدا نمیشدن اونم با بچه . جتما دیگه نقطه مشترک و علاقه ای بین شون نبوده دیگه

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما با این عنوانت میخواین جنگ راه بندازین 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چرا قبل ازدواجت نپرسیدی؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
یعنی با طرف ازدواج کردی نمیدونی علت جداییش چی بوده؟؟؟؟این چ جور ازدواجیه

دقیقا. ینی تحقیق نکرده یا خواستگاری کرده نپرسیده

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸