2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا سزارین انجام دادم اندامم از قبلشم بهتر شد.خواهر شوهرمم سزارین انجام داد شکمش بزرگ مونده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

سزارين 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من از هردو میترسم 

اما قابل هضم ترش برام سزارینه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

واسه اندام تناسلی، سزارین بهتره، واسه شکم طبیعی چون زخم نمیشه و زودتر هم میتونی ورزش کنی

منم باردارم خیلی تحقیق کردم و سزارین رو انتخاب کردم چون واقعا در خودم نمیبینم یک روز کامل برای زایمان تلاش کنم

وای من ۲۴رپز دیگه زایمان هست دکتر م اگه شیفت باشه تو بیمارستان سزارینم می‌کنه اگه نباشه وااااای خدا من نمیتونم طبیعی نمیتونم از درد میمیرم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

عوارض کمتر مسلما طبیعی. ولی بدن با بدن فرق داره دوتا از دوستام یکی طبیعی اورد یکی سز اون طبیعیه داغون شد سزارینیه بدنش باربیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز