2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه بنظرت

بستگی به شرایطی ک بهت میگن داره بایدببینی شرایطشون برای توچحوری ولی سایت وفروش لباس بیشتربدردت میخوره تاپوست وموالبته میتونی جفتوشن روقبول کنی.بستکی به شرایط ومحیط زندکیت داره مثلاجایی ک منم بیشتربه لباسشون اهمیت میدن تاپوستشون برای همون فروش لباس بهتره 

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
خیلی شنیدم نصبم کردم فقط نمیدونم چیکار کنم😂😐

بزن رو ادمک بعد گزینه ثبت نام رو بزن بعد اسم و نام کاربری هر چی دوست داشتی شماره و ایمیل رو بزن بعد تاریخ تولد و مهارت مورد علاقه و تحصیلات هر چی بزنی قبوله کد معرف 4259468 رو بزن هم ۵۵ میاد تو حسابت هم ۱۰ تومن میاد به حساب من 😂🙂 بعد که مشخصاتت رو پر کردی رو زدی روی ثبت کلیک کن کد میاد رو شمارت بزن و بعد تمام 

از طریق همکاری میتونی در امد داشته باشی مثلاذهمین کدی که بهت دادم هر کس با کد تو ثبت نام کنه ۱۰ تومن میاد تو حساب تو و ۵۵ تومن تو حساب اون کسی که ثبت نام کرده میره 

و کسب در امد افراد زیر ۱۸ سال داره 

و در امد بانوان و اقایان بالای ۱۸ سال 

و تو میتونی توی شرکت هاش ثبت نام کنی کار های مثل تایپ ترجمه و ... رو انجام بدی .

تازه شغل برای افرادی که مهارت ندارن هم داره

بزن رو ادمک بعد گزینه ثبت نام رو بزن بعد اسم و نام کاربری هر چی دوست داشتی شماره و ایمیل رو بزن بعد ...

بدون کد  چون قبلا وارد شده بودم موجودیم صفر بود بعد وقتی کد رو زدم حسابم شد 55تومن

عکسو ببینین