2821
2789
عنوان

تیتر بتا

713 بازدید | 40 پست

سلام دوستان بی بی چک من مثبت شد 😍رفتم دیروز دکترم نوشت آزمایشی تیتر بتا ک اونم مثبت و اینکه عددش ۲۰۵۰،این یعنی چی کسی میدونه ،دکتر معاینه کرد گفت ساک حاملگیت مشخص نیست بزار دو هفته دیگ بیای چون میگفت احتمالا ۴هفتت .من حس میکنم تیتر بتا عددش بالاس ؟!یا من اشتباه میکنم ؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سه سال و خورده ای خودم بچه نخواستم ولی با چن بار نزدیکی یعنی حدود سه چهار بار باردار شدم 🤔

منم سه و نیم ساله ازدواج کردم میخایم اقدام کنیم این ماخ

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
راجب تیتر بتا اطلاعی داری ؟

من برا بچه اولم بعد یک ماه ک ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰ بود نمیدونم والا دیگه اون سقط شد البته ربطی ب بتا نداشت 

اگ دکترت حرفی نزده حتما اکیه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
منم سه و نیم ساله ازدواج کردم میخایم اقدام کنیم این ماخ

نی نی دار میشی همین روزا فقط موقع رابطه صلوات یادت نره ،من حس میکنم بخاطر همین صلوات ها ک موقع اقدام فرستادم زود نی نی دار شدم 

من برا بچه اولم بعد یک ماه ک ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰ بود نمیدونم والا دیگه اون سقط شد البته ربطی ب بتا ...

جواب آزمایش گرفتم ولی به دکتر نشون ندادم گفته شنبه بیار ،از طرفی هم گفت ۲۵م برو سونو ،من ترجیح میدم هم آزمایش هم سونو ۲۵م ببرم ،چه کاری دو بار دوبار 

نی نی دار میشی همین روزا فقط موقع رابطه صلوات یادت نره ،من حس میکنم بخاطر همین صلوات ها ک موقع اقدام ...

من تنبلی دارم دکتر بهم قرص و امپول داده انشالله ک نتیجه بگیرم صلواتم میفرستم مرسی عزیزم 

جنسیت خاصی مد نظرته؟

من تنبلی دارم دکتر بهم قرص و امپول داده انشالله ک نتیجه بگیرم صلواتم میفرستم مرسی عزیزم  جنسیت ...

نه والا جنسیت دیگه چه صیغه ای ،یه بچه بیاد همدمم باشع هم صحبتم باشه