2777
2789
عنوان

انتقالی دبیر

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من شوهر خواهرم دبیر فنی هست و محل خدمتش رو انداختن سنقر و عید میره اونجا و باید ۵ سال درس بده تا بهش انتقالی بدن بره هرجا که میخواد

حالا خواهرم که میشه زنش میخواد تیر کنکور بده و بره دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه و بشه معلم  اینجوری از هم دور میشن حالا من شنیدم اگه زن و شوهر معلم باشن و محل خدمتشون جدا باشه ازدواج کنن میتونن انتقالی بگیرن پیش هم برن

حالا شوهر خواهرم که محلش سنقر هست میتونه بعدا انتقالی بگیره بیاد کرمانشاه پیش خواهرم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میتونن انتقالی بگیرن ولی باید مدام پیگیر باشند و یه آشنا هم پیدا کنند کارشون سریعتر راه میفته

معلم پسرم تو جلسه گفت به بچها فلان فرمول ریاضی رو چندین بار توضیح دادم ولی یاد نگرفتن مادرا از معلم خواستن همون توضیح رو تو برنامه شاد معلم بفرسته .میخوام به معلم پیام بدم چرا نفرستادین چی بنویسم

10:54:19 | 1401/08/12

معلم پسرم تو جلسه گفت به بچها فلان فرمول ریاضی رو چندین بار توضیح دادم ولی یاد نگرفتن مادرا از معلم ...

سلام خانم فلانی...وقتتون بخیر باشه💐...اگر امکانش هست توضیحات ریاضی رو برام ارسال کنید چون قراره با پسرم کار کنم ممنون از لطفتون💐

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
اخه صددرصد نبود میخوام بگم قرار بود بفرستین ولی نفرستادین چرا

همین بفرستید خودش متوجه میشه...من خودم معلمم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اینجوری براش بنویسید

فرمول شکل ها رو .مثلا شکل هفت چند میشه

پیدا کردن رابطه شون رو؟ توی نت بزن تمام تدریسها هستند منتظر معلم نمون . اگر بخوام تایپ کنم فایده نداره باید فیلم باشه..